23 / 04 / 2024

Veli Çakırca

Veli Çakırca

Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Aral, Alper Demirtaş, Birkan Dıragat ve Veli Çakırca tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti!

Maltepe Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

HK Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HK Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çakırca ve Ömer Aldırmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Vakıf Sokak'ta kuruldu.

İznik Çakırca'ya modern hizmet binası!

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan spora kadar her alanda önemli yatırımları bir bir hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik’in Çakırca Mahallesi’ne de modern bir hizmet binası kazandırıyor.

İznik Belediyesi'nden Çakırca'ya hizmet binası!

Bursa İznik Belediyesi Çakırca Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. Başkan Yardımcısı Hıştıroğlu, "Yıkımını gerçekleştirdiğimiz eski düğün salonunun temizlenmesinin ardından aynı yere hizmet binası inşa edilecek" dedi.

Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu projesi veli eğitimleri İstanbul'da tamamlandı!

Akıllı Yıldızlar’ın, İstanbul’da bu öğretim yılı uygulamaya geçilen okullarında eğitici ve öğrenci eğitimlerinin ardından veli eğitimleri de tamamlandı. Eğitimlerde enerji tasarrufu konusunda 800’e yakın veli bilgilendirildi.

İzmit'te yapımı tamamlanan Hacı Bektaş Veli Ortaokulu törenle açıldı!

Kocaeli İzmit ilçesinde yapımı tamamlanan ve açılışı yapılan Hacı Bektaş Veli Ortaokulu açılı kurdalesini CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu kesti..

Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Şirketi kuruldu!

Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Aral, Alper Demirtaş, Birkan Dıragat ve Veli Çakırca tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu

Salim çakır: Ben olmasam Veli Göçer de birkaç ay yatar, çıkardı

Veli Göçer 'i 7.5 yıla mahkum ettiren kişi, depremde 11 yaşındaki oğlunu kaybeden Salim çakır. Bir dedektif gibi çalışan çakır, “Davanın peşini bırakmadım, ben uğraşmasaydım diğerleri gibi o da kurtulurdu ” diyor...

Azra Akın kilisede mi oturuyor?

Azra Akın Beyoğlu'ndaki Saint Antuan Katolik Kilisesi'nin avlusunun kapısını anahtarıyla açarken görüldü

Can Akın Çağlar: Konut kredileri daha fazla düşmez

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, konut kredisi faizlerinin geldiği noktadan daha aşağı düşmeyeceğini söyledi 

Kaçak yapılar uydudan takip edilecek!

Çevre ve Orman Bakanlığı, İstanbul'daki dere yatakları ve doğal parklara yapılacak kaçak yapıları uydudan takip edecek

Veli Çakırca Haberi

Veli Çakırca


Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Aral, Alper Demirtaş, Birkan Dıragat ve Veli Çakırca tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.  Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; inşaat taahhüt ve mühendislik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi, Camii Sokak, Güvener Plaza, No:10...