29 / 03 / 2024

velioğlu toki evleri ne zaman yapılacak

velioğlu toki evleri ne zaman yapılacak

Zonguldak AK Parti Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İstasyon Mahallesi ve Velioğlu Afet Evleri'nde halka seslendi. Gülşen, "İstasyon ve Velioğlu’nda TOKİ konut projemize başlayacak." dedi...

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Velioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Velioğlu tarafından kuruldu.

Velioğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Velioğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Işık tarafından kuruldu.

Velioğlu Seyahat Turizm Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velioğlu Seyahat Turizm Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çineli tarafından kuruldu. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Hasanoğlu Banu Evleri Ispartakule satılık daire!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Hasanoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. 14 katlı dört bloktan oluşan Banu Evleri 2 projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Satıroğlu İnşaat imzası taşıyan Marmarada Evleri 246 daireden meydana geliyor. Proje 40 bin 20 metrekare inşaat alanına sahip. Peki Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Satıroğlu Marmarada Evleri teslim tarihi!

Satıroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmarada Evleri 246 daireden meydana geliyor. İşte Satıroğlu Marmarada Evleri teslim tarihi...

Hasanoğlu Banu Evleri 2 teslim tarihi!

Banu Evleri 2 projesi 14 katlı dört blok olarak yükseliyor. Hasanoğlu İnşaat imzası taşıyan proje yüzde 60 oranında tamamlandı...

Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Toplam 246 daireden oluşan Marmarada Evleri 11 bin 50 metrekare alanda yükseliyor. Proje 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Yunusoğlu Casablanca Evleri Urla fiyatları!

Casablanca Evleri İzmir Urla'da Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje fiyatları haberimizde yer alıyor.

velioğlu toki evleri ne zaman yapılacak Haberi

velioğlu toki evleri ne zaman yapılacak


Zonguldak AK Parti Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İstasyon Mahallesi ve Velioğlu Afet Evleri'nde halka seslendi.


Seçim mitinglerini İstasyon ve Velioğlu Mahallesi Afet Evleri’nde sürdüren Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, muhalefetin belediyeye cenaze arabası almasına dahi karşı çıktığını belirterek, “Bunlar cenazemizi dahi ortada bırakırlar” dedi. İstasyon Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Mithat Gülşen, TCDD Garından kömür transferi yaptırılacağı söylentilerine cevap vererek, “Ben Belediye Başkanı olduğum sürece buradan asla kömür transferine izin vermem. Cesedimi çiğneseler dahi izin vermem. Bundan asla şüpheniz olmasın” dedi. Gülşen, kendilerinin halka iş-aş sağlamak için çalıştıklarını kaydederek, “Biz vatandaşımızın aş-iş derdini çekerken onlar ne yapıyorlar. Onlar boş işler peşinden koşuyor. Bülent Kantarcı Çaycuma’ya çok katlı otopark olmaz dedi. Ben ihaleyi yaptım. O da ihaleye girdi ve Çok katlı...