26 / 04 / 2024

Venezuela metre projesi

Venezuela metre projesi

Türk müteahhitleri Venezuela pazarına girmeye hazırlanıyor. Türkler, konut açığı olduğu belirtilen ülkede konut projeleri ve metro yatırımı yapacak.

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük 1.750 metre ray seriliyor!

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük bin 750 metre ray seriliyor. Projede test sürüşlerinin 2019 yılında yapılması plalanıyor...

Uzungöl Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Ünlü turizm merkezi haline gelen Trabzon'un Uzungöl bölgesinde hayata geçirilecek Uzungöl’de teleferik projesi için ilk adım atıldı. 3 bin 540 metre uzunluğunda olacak proje 2018 yılının Aralık ayında misafirlerini taşımaya başlayacak.

Ovakule konut projesi yükseliyor!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşaatına başlanan 80 metre yükseklikteki Ovakule Konut Projesi, örnek dairesinden, fonksiyonel konut tiplerine kadar bölgenin en zarif projesi olacak.

Kastamonu Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından KUZKA desteğiyle hayata geçirilecek Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Bin 33 metre uzunluğunda olacak proje günde 3 bin kişi taşıyacak.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Kozan Kavşağı Projesi hayata geçiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 8 caddeyi birbirine bağlayacak, 78 metre çapındaki Kozan Kavşağı Projesi uygulama aşamasına geldi.

Propa Vista projesi Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu ile değerleniyor!

Kartal-Tavşantepe metro hattı, bölgede yer alan projelere ilgiyi artırdı. Kartal-Tavşantepe metro hattında yer alan Yakacık metro durağına 10 metre mesafede konumlanan Propa Vista projesi de konumu itibariyle konut yatırımı yapacak olanlar için en cazip projelerin başında geliyor.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi teslim tarihi!

Bağcılar'da bulunan Doğan Tv Center binasına 200 metre yakınlıkta inşa edilecek olan Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi toplam 258 bağımsız birimden meydana geliyor...

Sinpaş Modern, Bursa'nın en büyük konut projesi olacak!

Sinpaş GYO’nun Bursa’da hayata geçirdiği bin 446 konutlu Modern projesi kentin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Projede 2 bin 300 metre koşu ve yürüyüş parkuru ile 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Niğde Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma başlıyor!

Niğde Belediyesi’nce hazırlanan ve Vali Konağı yokuşunu Kayaardı Mevkii’ne bağlayacak olan Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma çalışmalarına başlanacak. 370 metre uzunluğunda planlanan tünel şehiriçi trafik akışını büyük oranda rahatlatacak.

Nef Bodrum projesinde 460 metre sahil şeridi!

Haziran'da satışa çıkacak olan Nef Bodrum projesinin 460 metre sahil şeridi ve 2 bin metrekare kumsalı olacak. Nef Bodrum projesi 100 bin metrekare alanda inşa edilecek...

Venezuela metre projesi Haberi

Venezuela metre projesi

Petrol rezervi bakımından dünyada ilk sırada yer alıyor. Venezuela'da, inşaat ve turizm başta olmak üzere yatırım açısından birçok fırsat var. Türkiye ile dış ticareti 1 milyar dolara yaklaştı. Türklere 90 güne kadar vize yok... 

Karayıp Denizi’nin güneyinde, Brezilya’nın kuzeyinde, Guyana’nın batısında ve Kolombiya’nın doğusunda yer alan Venezuela bir Latin Amerika ülkesi. Bu sıralar dünya gündeminde sıkça yer alan ülkeler arasında. Petrol üreticisi olmasına rağmen ekonomisinde yaşanan sorunlarla dikkat çeken Venezuela, Chavez’ci sol yönetimiyle diğer Latin Amerika ülkelerinden farklı bir yol izliyor. Coğrafi olarak uzak olmasına rağmen Venezuela son dönemde Türkiye ile yakın ilişki içinde. Bu yakınlaşmada Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşılıklı olarak gerçekleştirdikleri ülke ziyaretlerinin kuşkusuz büyük etkisi var.-Fakat iki ülke ilişkilerinin geçmişinin aslında çok...