29 / 03 / 2024

vera group life in vera fiyat listesi

vera group life in vera fiyat listesi

Life in Vera fiyat listesi kapsamında yer alan konutlardan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 140 bin liradan başlıyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar bulunuyor

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Refai tarafından kuruldu.

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal’da  20 bin TL sermaye bedeli  ile Özgün Akgün tarafından kuruldu.

Life Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Life Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanıyeh Zareı tarafından kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.056 adet daire bulunuyor. Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera satış ofisi telefon!

Toplam 1.056 adet dairenin bulunduğu proje konum bilgisine göre otogara 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Esenyurt Life In Vera satış ofisi telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Life In Vera adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede 1.056 adet daire yer alıyor. Life In Vera adres bilgileri kapsamında Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres!

Esenyurt Life In Vera adres bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt'ta, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 1.056 adet konut ve 85 adet ticari üniteden oluşuyor.

Life In Vera Esenyurt Projesi!

Life In Vera Esenyurt Projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

vera group life in vera fiyat listesi Haberi

vera group life in vera fiyat listesi

Life in Vera projesi Esenyurt Bölgesi içinde Vera Group tarafından inşa ediliyor. Life in Vera fiyat listesi öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Life in Vera Esenyurt satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Life in Vera Esenyurt Evleri kapsamında inşaat alanı 14 bin 700 metrekare şeklinde tasarlandı. 


1.056 konut ve 85 dükkandan meydana gelen Esenyurt Life in Vera ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Life İn Vera Evleri Esenyurt teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. Life in Vera fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 79 bin TL'den başlıyor. 


Life in Vera fiyat listesi!

Stüdyo tipi daire tiplerinin fiyatları 79 bin TL'den, 

1+1 tipi daire tiplerinin fiyatları 140 bin TL'den, 

2+1 tipi daire tiplerinin fiyatları 240 bin TL'den...