26 / 04 / 2024

Esenyurt Life In Vera adres!

Esenyurt Life In Vera adres!

Firma: Vera Group

Proje: life in vera

Esenyurt Life In Vera adres bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt'ta, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 1.056 adet konut ve 85 adet ticari üniteden oluşuyor.



Life In Vera Esenyurt'ta dairelerin alanları stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Esenyurt  life in vera  adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Namık Kemal Mahallesi'nde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. 


Life In Vera Residence'nin sosyal donatı alanları; yürüyüş parkuru, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanlarından oluşuyor. 


Life In Vera Konutları Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, otogara 20 dakika, İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Vera Group imzası ile inşa edilen Life In Vera Esenyurt 1.056 adet daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projenin fiyatları ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için 0212 607 1 607 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 


Esenyurt Life In Vera adres :Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı No: 37/3 Esenyurt, İstanbul


Life In Vera Esenyurt satış ofisi 

Telefon: 0212 607 1 607

Web Adresi: www.lifeinvera.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön