18 / 04 / 2024

Esenyurt Life in Vera vaziyet planı!

Esenyurt Life in Vera vaziyet planı!

Firma: Vera Group

Proje: Esenyurt Life in Vera

Vera Group projesi olarak inşa edilen Esenyurt Life in Vera vaziyet planı bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Proje lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yükseliyor...



İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilen Life in Vera projesi,  Vera Group  imzasıyla inşa ediliyor. Esenyurt Life in Vera vaziyet planı bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Life in Vera, 1056 konut ve 85 ticari üniteden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor.


İnşaat alanı 14 bin 700 metrekare olarak belirlenen Life in Vera Esenyurt'ta yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanmak mümkün.  Esenyurt Life in Vera  vaziyet planı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Teslimlerin 2014 yılı içinde yapışması öngörülen Esenyurt Life i Vera'da 1+0'ların fiyatları 79 bin TL'den, 1+1'lerin fiyatları 140 bin TL'den, 2+1'lerin fiyatları 240 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Alışveriş merkezi, yürüyüş alanı, otopark alanı, fitness salonu ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlara yer verilen Esenyurt Life in Vera vaziyet planı resmini aşağıda bulabilirsiniz.


Esenyurt Life in Vera vaziyet planı!


Esenyurt Life in Vera vaziyet planı!


Telefon: 0212 607 1 607

Web Adresi: www.lifeinvera.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön