25 / 04 / 2024

Vestel Avrupa beyaz eşya platformu

Vestel Avrupa beyaz eşya platformu

Vestel, Avrupa beyaz eşya endüstrisinin en önemli uluslararası sektörel birliklerinden biri olan The European Committee of Domestic Equipment Manufacturers' a ( CECED ) üye oldu...

Vestel'den seçili beyaz eşyalar yanında yine seçili ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası!

Vestel, seçili beyaz eşya ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Çeşitli Vestel ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada Vestel KM 106201 10 Kg Kurutma Makinesi'nde bu aya özel kampanya başlatıldı. İşte ürünün kampanya detayları...

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Ürün ömürlü ve son teknolojiyle donatılmış beyaz eşya ürünleriyle bilinen Vestel, yine aynı özelliklere sahip ve büyük ses getirecek bir çamaşır makinesiyle tüketicilerin karşısına çıktı. Wi-Fi özellikli CMI 108222 10 kg çamaşır makinesini üreten Vestel, bu ürünü indirimli olarak satışa çıkardı.

Vestel 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’de indirim fırsatı başladı! Stoklar tükenmeden yetişin!

Beyaz eşya sektörünün lideri Vestel, TV konusunda da oldukça iddialı ürünleri piyasaya çıkarmaya devam ediyor. Vestel, son olarak 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’yi uygun fiyatla satışa çıkardı.

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı konusunda her geçen gün bir üretici firma, yeni bir adım atıyor. Son olarak, Vestfrost da Vestel garantisiyle satılan yeni bir no-frost buzdolabını satışa çıkardı.

Vestel KM 9701 9 kg kurutma makinesi piyasaya çıktı! Özellikleri ve fiyatıyla adeta göz doldurdu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Vestel, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde teknolojik ürünlerinden kurutma makinesi konusunda dev bir adım attı. KM 9701 9 Kg kurutma makinesini üreten Vestel, ürünü görücüye çıkardı.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Vestel 4K Smart QLED TV ve 3 ürün daha ürün alana 7 bin 500 TL indirim! Acele edin!

Vestel’den evine dörtlü ürün grubu almak isteyenlere indirim haberi geldi. Vestel, 4K Smart QLED TV ve 3 ürün daha alana 7 bin 500 TL indirim yapacağını duyurdu. Bu haberin ardından evine TV ve beyaz eşya almak isteyenler Vestel’in bu kampanyasını araştırmaya başladı.

Vestel CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi’nde indirim fırsatı! Acele edin!

Vestel’den beyaz eşya almak isteyenlere dev indirim müjdesi geldi. Vestel, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim uygulayacağını duyurdu. Bu kapsamda, biz de CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve detaylarını sizin için derledik. İşte detaylar...

Vestel RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nda vade farksız 9 taksit fırsatı başladı!

Son dönemlerde oldukça ilgi gören retro beyaz eşyalar konusunda kampanya düzenleyen Vestel, retro buzdolabını vade farksız 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi’nde kaçırılmayacak kampanya! Seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim

Vestel, evlerin yeni vazgeçilmez beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi almak isteyen kişiler için kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi alana seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim sağlanacağı duyuruldu.

Vestel’ten Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim!

Beyaz eşya firmaları müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkmaları için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vestel de yeni bir kampanyanın haberini vererek Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3 bin TL indirim uygulayacağını paylaştı.

Vestel’den beyaz eşyalarda 4.500 TL’lik dev indirim! Stoklar tükenmeden yetişin!

Vestel, yaza özel 3’lü kampanyasını duyurdu. Seçili 3’lü beyaz eşya alımlarına tam 4.500 TL indirim uygulayan Vestel, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

Vestel Avrupa beyaz eşya platformu Haberi

Vestel Avrupa beyaz eşya platformu

Vestel, Avrupa beyaz eşya endüstrisinin en önemli uluslararası sektörel birliklerinden biri olan The European Committee of Domestic Equipment Manufacturers'a (CECED) üye oldu. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "CECED'in önemli oyuncuları arasında yer alarak sektörel kararlarda etkili bir marka olacağımıza inanıyoruz" diye...