25 / 04 / 2024

Vetra Cam bayileri

Vetra Cam bayileri

İzmir'de cam sektörüne 10 milyon lira yatırım yaparak 300 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen Göknil Ay, "Bayi ağımız her geçen gün genişliyor. Vetra Cam kısa sürede marka haline geldi" dedi...

Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?

Dairenizde cam boyutlarının yetersiz olduğunu düşündüğünüzü ve camı genişletmek istediğinizi farz edelim. Bu durumda "Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız, işte yanıtı..

Esas Holding Çinli otomotiv camı üreticisine ortak oldu!

ESAS Holding faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek; Çin’in, dünyanın 2’nci otomotiv cam üreticisi Fuyao Glass Industry Group Co. LTD.’nin (FUYAO) Hong Kong Borsası’na ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

Riva’ya Cam Sanat Merkezi kuruluyor!

“Riva Cam Sanatı ile Buluşuyor” Projesi’yle kurulacak olan Cam Sanat Merkezi’yle ilgili genel kurula bilgi veren Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu merkezde eğitim, satış ve tanıtım çalışmaları yapılacağını söyledi.

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kentsel dönüşümde doğru ve kaliteli cam kullanılmalı!

İstanbul Ticaret Odası Cam ve Cam Ürünleri Komitesi tarafından düzenlenen ‘İTO Cam Zümresi’ kentsel dönüşümde camın yeri, kullanımı, ekonomik ve sosyal etkilerini masaya yatırdı.

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Ercan Hiçyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gürallar'dan cam ambalaja ve turizme yatırım!

Sofra camı markası LAV’la önemli bir başarı yakalayan Gürallar, şişe ve kavanoz gibi cam ambalaj üretmek için dev bir yatırıma başladı. 750 milyon liraya ulaşacak yatırım 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.

Demirkaya İnşaat Ege'ye cam fayansı getirdi!

Demirkaya İnşaat, yaptığı yatırımlar ile granit-seramik cam fayansı sektörüne girdi. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yapan Demirkaya İnşaat, genellikle Akdeniz Bölgesi'nde bilinen cam fayansını Ege Bölgesi'ne getirdi.

Demirkaya İnşaat cam fayans yapıyor!

Tüketici isteklerine uygun üretimi esas alan Demirkaya İnşaat granitseramik cam fayansı makinesini hizmete soktu. Demirkaya İnşaat'ın Pazarlama müdürü Tahir Öngen, cam fayansın giderek yaygınlaşacağını belirtti.

Seramiksan bayileri Fas'ta buluştu!

Seramiksan satış yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Seramiksan bayileri Kuzey Afrika'nın doğal güzellikleri, kültürü ve farklı coğrafyası ile dikkat çeken ülke olan Fas'ta başarılı geçen 2014 yılının yorgulunluğunu attı.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

Vetra Cam bayileri Haberi

Vetra Cam bayileri


İzmir'de cam sektörüne 10 milyon lira yatırım yaparak 300 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen Göknil Ay, "Bayi ağımız her geçen gün genişliyor" dedi İZMİR'DE cam balkon sistemlerine 10 milyon lira yatırım yaparak 300 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen 24 yaşındaki iş kadını Göknil Ay, kısa sürede marka haline getirdikleri Vetra Cam'ın günden güne büyüdüğünü söyledi. Teknolojinin son sistemini içeren cam üretim makinelerini yurt dışından getirten ve aldıkları siparişleri 3 günde teslim eden tek firma olduklarını belirten Ay, Ege'de bayi çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti. 

Vetra Cam'ın kısa sürede marka haline geldiğini belirten Göknil Ay, "Vetra Cam Balkon Sistemleri olarak çevreye ve insanlara saygınlığımız önceliğimiz. Hedefimiz, sektörle ilgili yeni tasarım ve teknolojiyi müşterilerimizle buluşturmak. Bu da estetik ve mimari kullanışlığın artması, tehlikelere karşı güvenliğin üst...