19 / 04 / 2024

Vetra Cam'ın bayi ağı genişliyor!

Vetra Cam'ın bayi ağı genişliyor!

İzmir'de cam sektörüne 10 milyon lira yatırım yaparak 300 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen Göknil Ay, "Bayi ağımız her geçen gün genişliyor. Vetra Cam kısa sürede marka haline geldi" dedi...




İzmir'de cam sektörüne 10 milyon lira yatırım yaparak 300 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen Göknil Ay, "Bayi ağımız her geçen gün genişliyor" dedi İZMİR'DE cam balkon sistemlerine 10 milyon lira yatırım yaparak 300 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen 24 yaşındaki iş kadını Göknil Ay, kısa sürede marka haline getirdikleri Vetra Cam'ın günden güne büyüdüğünü söyledi. Teknolojinin son sistemini içeren cam üretim makinelerini yurt dışından getirten ve aldıkları siparişleri 3 günde teslim eden tek firma olduklarını belirten Ay, Ege'de bayi çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti. 

Vetra Cam'ın kısa sürede marka haline geldiğini belirten Göknil Ay, "Vetra Cam Balkon Sistemleri olarak çevreye ve insanlara saygınlığımız önceliğimiz. Hedefimiz, sektörle ilgili yeni tasarım ve teknolojiyi müşterilerimizle buluşturmak. Bu da estetik ve mimari kullanışlığın artması, tehlikelere karşı güvenliğin üst seviyede olması, enerji tüketiminin en aza indirilerek çevreyi koruması olarak tanımlayabiliriz" şeklinde konuştu. 

Babası Musa Ay'a ait 20 yıllık May Emlak ve May İnşaat gruplarına Vetra Cam Balkon Sistemleri şirketini de eklediklerini belirten Göknil Ay, "2014 yılından itibaren Vetra Cam patent ve logosunu tescillendirerek iş disiplini, kalite ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden tüketicilerimize hizmet vermeye başladık. Vetra Cam Balkon Sistemleri olarak çevreye ve insanlara saygımız önceliğimizdir. Vetra Cam markası ile yurt içinde ve yurt dışında hizmet sunmaya başladık. Firmamız büyüdükçe istihdam sayımız da artacak" dedi. 

Gaziemir'de hizmete giren fabrikada yaklaşık 50 kişi çalıştığını belirten Ay, "Türkiye genelinde vereceğimiz bayiliklerle birlikte istihdamı 400 kişi olarak hedefledik. Bizimle çalışmak isteyen bayilerimizle görüşmelerimiz sürüyor. Dürüst ve iyi niyetli olan bayilerimizle bir aile olmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 



Sabah Egeli


Geri Dön