12 / 03 / 2025

veysel eroğlu edirne toplu açılış

veysel eroğlu edirne toplu açılış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Ergene’nin suyu 2018 yılında uygun arıtmadan sonra sanayi ve sulamada, 2020 yılında ise uygun arıtmayla içme suyu olarak bile kullanılacak hale gelecek” dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki projeleri anlattı!

İzmir ziyaretinde Meslek Lisesi ve Selçuk Devlet Hastanesi gibi projelerini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'e yine bir müjdeyle geldi.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e müjde!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 milyon liralık 8 yatırımın ardından bu kez 9 Eylül İzmir'in Düşman İşgali'nden kurtuluşu törenlerine katılmak için geldiği İzmir'de 9. projeyi açıklayacak...

Veysel Eroğlu Su Temini Projesi'nin son aşaması için KKTC'ye gitti!

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Su Temini Projesi'nin denizdeki son aşaması için KKTC'ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu kabul etti.

Veysel Eroğlu: 12 yılda HES yatırımları yüzde 100 arttı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son 12 yılda HES yatırımlarında yüzde 100'ün üzerinde bir artış var. 2003'te 12 bin MW olan kurulu gücü, 2015'te 25 bin MW'ye yükselttik" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e 8 proje müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzmir'e 8 projenin müjdesini vermek istediğini belirtti.

Veysel Eroğlu 18 Temmuz'da İzmir projesini açıklayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 18 Temmuz Cumartesi günü il teşkilatının bayramlaşma programında İzmir'e 8 yeni yatırım müjdesi verecek.

Veysel Eroğlu: İzmir'e verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağım!

Seçim sonucunun vatana, millete ve İzmirlilere hayırlı olmasını dileyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim döneminde İzmir'de hayata geçirmeyi vadettiklerini projelere ilişkin, "Ufuk şehri İzmir'e verdiğimiz bu sözlerin takipçisi olacağım.

Veysel Eroğlu projeleri değerlendirdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye'de su konusunda ciddi sorun yaşandığını anımsatarak, "12 yıl önce birçok şehirde su yoktu. 76 şehrin su problemini çözdük" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki yeni projelerini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’de 2019 yılına kadar hayata geçirelecek projeleri açıklayarak, “ Bir bakan olarak değil, bir nefer olarak çalışacağım. Söz böyle verilir. Bizim sözümüz noterden daha sağlamdır." dedi

Veysel Eroğlu: İzmir'e 13 yılda 30,3 milyar TL yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son 13 yılda İzmir'e yaptığımız 30,3 milyar liralık yatırım, önümüzdeki 5 yılda yapacağımız yatırımların en büyük teminatıdır. İzmir'i şaha kaldıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu:Emeklilere ve dar gelirlilere TOKİ çalışmaları başlatıyoruz!

EGEGEP hakkında düzenlenen toplantıda 2002 yılından bu yana İzmir'e yapılan 30,3 milyar TL'lik yatırımdan bahseden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Veysel Eroğlu EGEGEP Projesi'ni açıkladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, temel gayenin, vatandaşın hayat tarzını değiştirmek değil, hayat standardını yükseltmek olduğunu, İzmir'e kavga etmeye değil geliştirmek için geldiklerini belirtti.

Veysel Eroğlu'ndan gençlere stat emeklilere konut müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı, İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak Kordon'da seçim ofisi açtı. Eroğlu, gençlere stat, emeklilere konut sözü verdi. Yıllardır ebru sanatı ile ilgilenen Eroğlu, seçim ofisinde de ebru yaptı.

veysel eroğlu edirne toplu açılış Haberi

veysel eroğlu edirne toplu açılış


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Ergene’nin suyu 2018 yılında uygun arıtmadan sonra sanayi ve sulamada, 2020 yılında ise uygun arıtmayla içme suyu olarak bile kullanılacak hale gelecek” dedi.


Bakan Eroğlu, Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç’ı ziyareti ardından valilik toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında Edirne’ye her gelişlerinde müjdelerle geldiğini söyledi.


Edirne’ye AK Parti hükümeti döneminde 8 buçuk katrilyonluk yatırımın yapıldığını ifade eden Eroğlu, Trakya Gelişim Projesi (TRAGEP) hakkında bilgi verdi.


Ergene Nehri’ndeki kirliliğin giderilmesi amacıyla dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ergene Havzası Koruma Projesi’ni başlattıklarını anımsatan Bakan Eroğlu, Ergene Havzası için yaklaşık 4 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.


Basın mensuplarına da seslenen Bakan Eroğlu, “Siz bizim görevimiz olmadığı halde bizi suçluyorsunuz. Böyle bir şeye hakkınız yok. CHP’li belediyelerin yapmadıkları nedeniyle bizleri...