23 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu'ndan gençlere stat emeklilere konut müjdesi!

Veysel Eroğlu'ndan gençlere stat emeklilere konut müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı, İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak Kordon'da seçim ofisi açtı. Eroğlu, gençlere stat, emeklilere konut sözü verdi. Yıllardır ebru sanatı ile ilgilenen Eroğlu, seçim ofisinde de ebru yaptı.



Orman ve Su İşleri Bakanı,  İzmir  Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak 1'inci Kordon'da seçim ofisi açtı. Törende Eroğlu için hazırlanan özel seçim müziği çalındı. Eroğlu, "Ben bu güzel şehre hizmet etmek için geldim. Bizim kavgayla işimiz yok. Biz güzel hizmetler yapacağız. Diğer partilere oy verenleri de seviyoruz. İzmir için büyük düşünerek güzel hizmetler yapacağız. 24'ünde Gündoğdu'da büyük bir miting yapılacak. İzmir'in Başbakanımızı bağrına basacağına inanıyorum" dedi. Başbakan Anmet Davutoğlu tarafından Merkez Bankası'nın iki katının Başbakanlık Ofisi olarak düzenlenip açılacağını ifade eden Eroğlu, "Her bir bakanlığın odası olacak. Bütün problemler burada çözülecek. Hizmetkarlık budur. Biz kendimizi efendi değil hizmetkar olarak görüyoruz. Yapacağımız hizmetlerle İzmir'i şaha kaldıracağız. Hükümet bu kente 30 milyar liralık yatırım yaptı. Yeterli değil hedef dünyanın incisi İzmir. Bunu yapacak heyecan şevk, millet aşkı var. Biz yaptığımız hizmetleri anlatacak değiliz. Konak Tüneli dünyada en hızlı biten tünel, dile kolay. Yolları köprüleri incelemek için gittim Belkahve'ye 3 bin 200 metre uzunluğunda iki tane üç şeritli tünel inşa ediyoruz. Birinci tüneli 30 Ağustos'ta açacağız. İkincisi ise Eylül'de açılacak. Onlar ne yaptı bir tane örnek gösterin. İzmir'i Küçük Menderes Ovası'nda yaptıklarımız, Bergama, Kınık'ta yapılan tesislere bakın. Daha önce var mıydı? İzmir için büyük hedeflerimiz var. İzmir'i gıda üretim ve ihracat üssü yapacağız" dedi.


EROĞLU VAATLERİ

Bakan Eroğlu, İzmir'de gençlere stat, emeklilere konut yapacaklarını öne sürerek, "Gençlerimize spor için büyük statlar yapacağız. Karşıyaka'dan başlayacağız. İhtiyaç sahibi emekliler için konut yapacağız. Tire'de bunu yaptık vatandaş çok memnun. Ben 5- 6 ay önce anahtarlarını verdik. Kira ücretinden daha düşük bir ücretle ev sahibi oldular bütün İzmir'e yayacağız. Hepsine  TOKİ  vasıtasıyla konut vermek boynumuzun borcudur. İzmir'de huzur ikilimi oluşturacağız. Dünyanın imrendiği bir şehir olacak. Onlar dünyanın incisi İzmir diyecekler. 7 Haziran'da siz istikrardan yana oy kullanacaksınız. Artık istikrar var, büyük hedefler var" dedi.


Ege Telgraf


Geri Dön