25 / 04 / 2024

emekliye konut sözü

emekliye konut sözü

Orman ve Su İşleri Bakanı, İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak Kordon'da seçim ofisi açtı. Eroğlu, gençlere stat, emeklilere konut sözü verdi. Yıllardır ebru sanatı ile ilgilenen Eroğlu, seçim ofisinde de ebru yaptı.

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

TOKİ Sivas Sızır’da 240 taksitle ucuz konut!

Aylarca duyurular yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Sızır projesi…

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? İşte Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili o yazısı...

Yabancıya konut satışında 'yapısız taşınmaz' riski!

Yabancı uyruklu gerçek kişiler, gerekli kanuni kısıtlamalara uyulması şartıyla, ülkemizde konut, iş yeri, arsa ve tarla gibi nitelik bakımından her türlü taşınmazı satı alabiliyor. Fakat özellikle yapısız taşınmazların edinilmesi durumunda büyük riskler bulunuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'e 50 konut sözü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'e yapılacak konutlarla ilgili, "İlk hedefte 50 konut da biz söz vermiş olalım. Bu 50 konutumuz ile biz de oraya inşallah katkıda bulunalım" diye konuşarak, konut sözü verdi...

Konut projelerinde kullanışsız donatılara son!

Konutta artık kullanışsız sosyal donatı alanlarına daha az yer verilecek. 2018 yılı itibariyle sade ve kullanışlı konutlar yapılacak. 

İnşaat patronlarından ucuz konuta destek sözü!

İstanbul’daki konutlarda metrekare satış ortalamasının 5 bin lira sınırına dayanınca düşük gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayali de imkansız oldu. İnşaat şirketlerinin patronları, ucuz konut için seferberlik başlatılırsa destek sözü verdi.

Kilis Elbeyli'de konut sıkıntısı TOKİ ile çözülüyor!

Kilis Elbeyli Belediyesi tarafından TOKİ projesiyle bölgedeki konut sıkıntısına son veriliyor. Belediye Başkanı Süleyman Şimşek konuyla ilgili açıklama yaptı.

TÜED emeklilerin konut sorununa çözüm üretecek!

Emeklilerin konut sorununa çözüm üretmek için kolları sıvayan Türkiye Emekliler Derneği, DenizBank ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Emlak Konut GYO yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2016 yılı yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı. Liste aşağıdaki haberimizde yer alıyor.

Manisa Yunusemre'de konut sıkıntısı kalmayacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Konut sıkıntısını bitireceğiz. 5 bin 500 toplu konut yapmaya başladık. Kentsel dönüşümle de. ilçemize 6 bin 500 konut daha kazandıracağız" diye konuştu.

emekliye konut sözü Haberi

emekliye konut sözü

Orman ve Su İşleri Bakanı, İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak 1'inci Kordon'da seçim ofisi açtı. Törende Eroğlu için hazırlanan özel seçim müziği çalındı. Eroğlu, "Ben bu güzel şehre hizmet etmek için geldim. Bizim kavgayla işimiz yok. Biz güzel hizmetler yapacağız. Diğer partilere oy verenleri de seviyoruz. İzmir için büyük düşünerek güzel hizmetler yapacağız. 24'ünde Gündoğdu'da büyük bir miting yapılacak. İzmir'in Başbakanımızı bağrına basacağına inanıyorum" dedi. Başbakan Anmet Davutoğlu tarafından Merkez Bankası'nın iki katının Başbakanlık Ofisi olarak düzenlenip açılacağını ifade eden Eroğlu, "Her bir bakanlığın odası olacak. Bütün problemler burada çözülecek. Hizmetkarlık budur. Biz kendimizi efendi değil hizmetkar olarak görüyoruz. Yapacağımız hizmetlerle İzmir'i şaha kaldıracağız. Hükümet bu kente 30 milyar liralık yatırım yaptı. Yeterli değil hedef dünyanın incisi İzmir....