26 / 04 / 2024

Vialand kalabalık

Vialand kalabalık

Türkiye'nin ilk temalı parkı olan İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te Via Grup tarafından Vialand açıldığı günden yani 26 Mayıs 2013'ten bu yana 200 bin ziyaretçi ağırladı.

İstanbul'da yaşamak çok zor! 4 kişilik bir ailenin aylık masrafı 53 bin lira!

İstanbul'da yaşamak oldukça zor, özellikle kalabalık aileler İstanbul'u terk edip küçük yerlere yerleşmeye çalışıyorlar. Yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon nedeni ile İstanbul'da yaşayan 4 kişilik bir ailenin hayatını sürdürmesi için gerekli olan maliyet 53 bin lirayı buldu. 

TÜİK Türkiye'nin en kalabalık ilçesini açıkladı! Tam 57 ili geride bıraktı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'nin en kalabalık ilçesini açıkladı. Açıklanan verilere göre Esenyurt ilçesi, ülkenin en kalabalık ilçesi oldu. İşte konu ile ilgili detayları...

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Konuttaki arz sıkıntısı dönüşüme sebep oldu! 3+1 ve 4+1'lerin yerini artık 1+1 evler alacak

Konut krizi özellikle büyük ve kalabalık şehirlerde evlerin boyutlarının küçülmesine yol açtı. Artık 3+1 ve 4+1'lerin yerine 1+1 evler geçiyor...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.

Siemens 14 kişilik solo bulaşık makinesi ne kadar? İşte Siemens 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Kalabalık bir aileyiz diyenler, Siemens iQ500 Solo 60 cm Inox Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler sizler için araştırdık. İşte haberin detayları..

Hoover bulaşık makinesinin özellikleri sizi şaşkına çevirecek! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Kalabalık bir ailemiz var diyenler için Hoover bulaşık makinesi,16 kişilik yıkama kapasitesine sahip olmasının yanında, 12 standart olmak üzere 19 ilave yıkama programı ile görenleri şaşkına çeviriyor.

 Özgür ve hesaplı tatil isteyen karavana koşuyor! Günlük kirası 900 TL

Pansiyonda tatilin bile bütçeleri zorlamaya başlaması, ailece ya da kalabalık grup tatili yapmak isteyenleri karavana yöneltiyor. Günde 900 TL’ye kiralanabilen karavanların sayısının geçmiş yıllara oranla hızla artarak 10 bin adedi bulduğu belirtiliyor.

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Türkiye’de herkes memleketine dönerse en kalabalık il orası olacak!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ilginç bir araştırma yaptı… Türkiye’de ki herkes kendi memleketine dönerse en kalabalık il hangisi olur?

Yaz bitti, vakit kışa hazırlık vakti! CarrefourSA 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Kış yaklaşırken kalabalık aileler, çalışan anneler kış hazırlığı yapmaya başladı bile. Mağazalarda indirime giren paketli gıdaları sizin için hazırladık. İşte CarrefourSA 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Vialand kalabalık Haberi

Vialand kalabalık

Ekim'de Fatih Sultan Mehmed'in İstanbul'u fethini anlatacak bir ünite oluşturan Vialand, 'Fatih'in Rüyası'nı parka taşıyacak. Türkiye'nin ilk tema parkı olarak bilinen ve Gürsoy Grup & Via Properties tarafından İstanbul Eyüp'te hayata geçirilen Vialand, açılışının yapıldığı 26 Mayıs'tan bu yana 200 bin kişiyi ağırladı. 1 milyar 150 milyon TL'lik yatırımla, yaklaşık 100 futbol sahası büyüklüğünde inşa edilen kompleksin içerisinde AVM ve gösteri merkezi de bulunuyor. 

Vialand'i inşa ederken dünyadaki diğer parkları yakından incelediklerini söyleyen Via Properties & Gürsoy Grup Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Döşkaya, "Bu park uluslararası standartlarda tasarlandı. Dünyadaki tüm parkları inceledik. Tüm oyuncakları Avrupa'nın en güvenilir şirketlerinden aldık. İçeride bulunan coaster'ların bir tanesinin fiyatı 12 milyon Euro" dedi. 

UÇAK TEKNOLOJİSİ 


Her üniteye bir isim verdiklerini anlatan Döşkaya, "İçeride bulunan Adalet...