19 / 04 / 2024

viko izmir ağaç

viko izmir ağaç

Sürdülebilir ve aydınlık bir gelecek için projeler geliştiren Viko, Çevre Günü'nde İzmir'de 700 ağaç dikti...

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Kuzeyşehir İzmir açık adres!

Yücesoy Mühendislik imzası taşıyan Kuzeyşehir İzmir Evleri'nde yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi ya da firma bünyesinde vadelendirme ile ev sahibi olunabiliyor...

Asma Bahçeler İzmir açık adres!

Toplam 18 bin 712 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Asma Bahçeler projesinde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

İzmir Ağapark Projesi tamamlandı!

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın katıldığı temel atma töreninin ardından saha çalışmalarına başlanan Ağapark Projesi tamamlandı.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir açıldı!

21 yıldır, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

İzmir Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na 94 milyon TL'lik ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na özel mülkü dahil edince 94 milyon liralık ceza yedi. Büyükşehir mühendislerinin hatasının faturası İzmirliye kesilmiş oldu.

Aziz Kocaoğlu'ndan Fuar İzmir açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Fuar İzmir’in İstanbullu firmalara devredileceği” iddialarını yanıtladı: “Elbette her türlü işbirliğine açığız. Ama bu demek değildir ki, Fuar İzmir’in anahtarlarını başkasına vereceğiz" dedi

Aziz Kocaoğlu'ndan Fuar İzmir açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fuar İzmir’i eleştiren Binali Yıldırım’a sert çıktı, Kocaoğlu “İzmir fuarcılığı büyütmek ve İzmir’i kalkındırmak üzere dev eser yaptık. Bunu eleştirmek, nasıl bir duygudur, düşüncedir" dedi

İzmir Ağapark projesinin saha çalışmaları başladı!

İzmir’de, Aliağa Belediyesi tarafından bir süredir çalışmaları sürdürülen Ağapark projesinin saha çalışmalarına başlandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar proje alanını gezerek çalışmalara destek verdi.

Türkiye'nin en büyük fuar merkezi Fuar İzmir açıldı!

Türkiye belediyecilik tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Fuar İzmir, adına yakışan bir törenle hizmete açıldı. Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir'in, A'dan Z'ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirtti.

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı: "Fuar İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksidir" dedi. Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can: "Fuarlar, ülkeler arası ilişkilerin gelişmesinde büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

Fuar İzmir açıldı!

400 milyon liralık yatırım ile tamamlanan Fuar İzmir’in finansmanı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlendi. Fuar İzmir kompleksi için 34 bin ton demir kullanıldı. Bu rakam, Eyfel Kulesi için kullanılan demirin 5 katı seviyesinde.

Fuar İzmir açılış için gün sayıyor!

İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi için geriye sayıma başladı. Büyükşehir Belediyesi, 25 Mart tarihindeki açılışa hazırlanan Fuar İzmir’in giriş sokağını, Türkiye’nin dört bir yanından gelen mermerlerle donattı.

viko izmir ağaç Haberi

viko izmir ağaç
Doğal kaynakların bilinçli kullanılması, küresel ısınma, susuzluk, çevre kirliliği konularına dikkat çekmek isteyen Viko, Çevre Günü için proje geliştirdi. Viko, Çevre Günü'nde İzmir Ödemiş'te 700 ağaçlık Viko Korusu...