28 / 03 / 2024

Villaburadacom

Villaburadacom

API GROUP ve Apaydın Turizm’e ait Villaburada.com, daha önce Türkiye’de ağırlıklı olarak yabancıların kullandığı son zamanlarda Türklerin de yoğun şekilde kullanmaya başladığı villa kiralama sistemi...

Villaburadacom Haberi

Villaburadacom

API GROUP ve Apaydın Turizm’e ait Villaburada.com, daha önce Türkiye’de ağırlıklı olarak yabancıların kullandığı son zamanlarda Türklerin de  yoğun şekilde  kullanmaya başladığı villa kiralama sistemi. 


Türkiye’de Villa kiralama alanında en tecrübeli ve en geniş portföylerden birine sahip olan API GROUP’un yeni markası VillaBurada.com, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yeni villaları ve villa projelerini bünyesine katarken yurtdışından sonra yurtiçi pazardaki ağırlığını da hızla arttırıyor. 


Küçük bir otel odası yerine ev rahatlığını tercih edenler için düşünülen Villaburada.com’da hem lüks hem de ekonomik seçenekler bir arada. Villalarda kiralama fiyatları  ise bölge, kalite, büyüklük ve içinde bulunan eşyalar gibi içerdiği özelliklere göre değişiyor. VillaBurada.com’un  firma olarak en büyük özelliği sadece servis verebildiği bölgelerde kiralama yapması ve müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutması. 


Daha önce Türkiye’de ağırlıklı olarak yabancıların...