24 / 04 / 2024

Villeroy&Boch suş teknesi

Villeroy&Boch suş teknesi

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

Villeroy and Boch Etiler mağazası, mimari tasarımı ile fark yaratıyor!

Villeroy & Boch’un ilham veren köklü hikayesi, temsil ettiği Avrupalı yaşam tarzı ile Etiler Mağazasında hayat buluyor. Dekorasyon trendlerini etkileyen koleksiyonların da yer aldığı mağaza Haziran 2016’dan itibaren hizmet veriyor.

Villeroy Boch’un yeni tasarımıyla çağdaş yorum!

Renklerin ve ebatların, dekor ve aksesuarlarla uyumlu kombinasyonu: Villeroy Boch’un yeni tasarım konsepti MON CŒUR serisi… MON CŒUR, Villeroy&Boch’un da etkilediği 20. yüzyılın Jugendstil tarzının günüme uyarlanmış hali olarak öne çıkıyor.

Villeroy&Boch'tan kişiselleştirilebilen duş teknesi!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

Villeroy ve Boch'tan yenilikçi duş tekneleri!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi duş tekneleri ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Squaro Edge 12 küvetleri daha zarif hale getiriyor!

Banyolarda lüks kavramının yeni adı: Villeroy&Boch’un yeni serisi Squaro Prestige… Ger-çek ahşap kaplamalar serbest duran Squaro Edge 12 küvetleri daha zarif hale getiriyor.

Villeroyand Boch Newton ile geçmiş yeniden yorumlanıyor!

Taşın doğal dokusundan esinlenen, yenilikçi yüzeylerle geliştirilen ve tarihten ilham alan dekorlarıyla Villeroy&Boch poselen karo konsepti Newton geçmişi günümüz değerleriyle yeniden yorumluyor.

Villeroy and Boch'tan hidromasaj özellikli küvet!

Villeroy&Boch’un sunduğu bu hidromasajlı küvet sistemi ruhunuzu ve bedeninizi iyileştiren bir deneyim… Her geçen gün insanların kendi hidromasaj özellikli küvetlerini tasarlamasının nedeni de bu.

Villeroy Boch sonbahara özel kampanya düzenledi!

Dünyanın en köklü karo seramik ve banyo ürünleri markası Villeroy&Boch, 30 Kasım’a kadar sürecek özel sonbahar kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Villeroy&Boch sonbahara özel bir kampanya düzenledi!

Dünyanın en köklü karo seramik ve banyo ürünleri markası Villeroy&Boch, 30 Kasım’a kadar sürecek özel sonbahar kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ant İnşaat'ın yeni showroomu açıldı!

Ant İnşaat A.Ş, bünyesinde barındırdığı Vitra, Artema, Franke, Villeroy & Boch, Hüppe, Monev ve ACO gibi markalara Miele ve Hacker Mutfak markalarını da ekleyerek hizmet vermeye devam edeceği showroom'un açılışını gerçekleştirdi.

Villeroy&Boch suş teknesi Haberi

Villeroy&Boch suş teknesi


Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor. Yeni duş tekneleri istenilen boyutta kesilerek banyo alanının şekline uygun olarak çok fazla seçenek sunarak mükemmel banyolar yaratılmasına destek oluyor ve kişiye özel çözümleriyle dikkat çekiyor. 


Sınırsız çeşitlilik, maksimum adaptasyon:

Squaro Infinity duş tekneleri 1800X1000mm’den 800X700mm’ye kadar 49 farklı model içeriyor; değişik şekilllerdeki banyolar, kolonlar ve çok köşeli alanlar için kişiye özel tasarımlara olanak sağlıyor. 


Minimalist tasarım:

Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ultra düz çerçevesiz görünümü ve kolay temizlenme özelliği ile minimalist bir tasarımla geliştirildi. 


Muhteşem renk seçimleri ve maksimum güvenlik:

Bütünsel bir görünüm için ve Villeroy&Boch’un yer karosu serileri ile uyum sağlaması açısından 5...