29 / 03 / 2024

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.



Villeroy&Boch’un yeni Finion banyo koleksiyonu, lüks ve göz alıcı banyolara kapı aralıyor. Yalın ve zarif çizgisi, ince işçiliğiyle dikkat çeken koleksiyon; özel seramikleri, zengin mobilya seçenekleri ve şık aydınlatma konseptiyle, banyoyu keyifli ve ayrıcalıklı bir yaşam alanına dönüştürüyor. Endüstriyel tasarımcı Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.


Villeroy&Boch’un yenilikçi seramik malzemesi TitanCeram’dan üretilen lavabolar, inceliğin sınırlarını zorluyor. 6 mm kalınlığındaki lavabolar, 43 ila 130 cm arasında değişen boyutlarda sunuluyor. Kuvars ve akrilik reçineden üretilen bir diğer yenilikçi malzeme Quaryl ise Finion’ın 15 mm kalınlığındaki küvetine hayat veriyor. Tabanındaki zarif metalik halka ve aydınlatma, solo olarak tasarlanan küveti banyonun kalbine dönüştürüyor.


Finion’ın banyo mobilyaları, modüler rafları, kulpsuz kapakları ve dokunularak açılan çekmeceleriyle net bir tasarım çizgisini yansıtıyor. Ayna ve mobilyalara entegre edilen uzaktan kumandalı şık aydınlatma, banyonun havasını değiştiriyor. Villeroy&Boch’un Finion banyo koleksiyonunda, akıllı telefon şarj ünitesi ve ses sistemi opsiyonel olarak sunuluyor.


Geri Dön