29 / 03 / 2024

VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu

VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu

Yer çekimsiz ortamda yaklaşık 7 dakika geçirmek için Türkiye 'den de 8 kişinin başvurduğu uzay seyahatinin ilki, gelecek yılın (2015 yılının) ilk yarısı içinde yapılacak.

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birkan Bora Akarsu tarafından kuruldu.

Opyhome Emlak Yönetim Turizm ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Opyhome Emlak Yönetim Turizm ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kaya tarafından kuruldu.

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhashemi, Abdullah Yasin Ekici ve Timur Altun ortaklığında kuruldu. 

Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 99 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Güzelgülger, Hüseyin Çakır ve Ahmet Mutlu ortaklığında kuruldu.

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çamlı tarafından kuruldu.

Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fahrettin Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu Haberi

VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu

SCX şirketinin X-Cor Lynx Uzay Roketi'nin Türkiye temsilciliğini üstlenen VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu, yaptığı açıklamada, 4 yıl önce planlanan uzay yolculuğunun ilk uçuşunun bu yılın sonunda yapılmasının öngörüldüğünü ancak bazı eksiklikler nedeniyle 201 5'in ilk yarısına ertelendiğini söyledi. Pirinçcioğlu, uzaya gönderilecek roketin çok farklı bir teknolojiye sahip olduğunu belirtti. 

Bizim...