19 / 04 / 2024

Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fahrettin Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fahrettin Yılmaz tarafından kuruldu. 


Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TESIS YÖNETIM 1-Basta toplu konut alanları olmak üzere, toplu yapı yönetimlerinde, toplu yapı alanları ile müstakil ve kompleks isyerlerinde profesyonel isletmecilik, yöneticilik hizmetleriyapmak, sehir plancılıgı ve kentlesmenin getirdigi her türlü konuda etüd, projelendirme, müsavirlik hizmetleri vermek, saglıklı kentlesme konusunda yatırımları gerçeklestirmek. 2-Basta toplu konut alanları olmak üzere toplu yapı yönetimi,ortak donatı alanlarında, müstakil ve kompleks isyerleri ile benzer yerlerde yönetim hizmetleri vermek, sosyal konut isletmeciligi (kafeterya, havuz, fitness, büfe vb. ) bu tür faaliyetlerle ilgili her türlü proje, müsavirlik ve organizasyon hizmetleri yapmak ve yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Cevizli Mahallesi Zuhal Cad. No:46 A/185 Maltepe 


Geri Dön