19 / 04 / 2024

vitra duş teknesi

vitra duş teknesi

Ocean Seramik Duş Teknesi, 4 cm’lik yüksekliği ve kaymayı engelleyen yüzeyi sayesinde, engelli, yaşlı ve çocukların kullanımını kolaylaştırıyor. Çakıltaşı deseni, tasarıma doğal ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

VitrA, T 70 duş teknesiyle banyoları renklendiriyor!

VitrA, yalın çizgileriyle göz dolduran T 70 duş teknesiyle, küçük banyolarını modern ürünlerle yenilemek ve küvetlerini duş teknesiyle değiştirmek isteyenler için, kullanışlı ve ödüllü bir tasarım sunuyor

İnşaat sektörüne yeni KDV indirimi geldi!

Maliye Bakanlığı, yayımladığı tebliğ ile inşaat sektöründe yeni KDV indirimine gitti. Konut inşaatlarında kullanılan kombi, cam balkon, duş teknesi, duşakabin, küvet, mutfak dolabı, evye, batarya, duş başlığı, panel radyatör gibi ürünlerden yüzde 18 yerine yüzde 1 KDV alınacak.

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan KDV tebliği gereğince, 150 metrekarenin altındaki konutun inşasında kullanılan kombi, cam balkon, duş teknesi, duşakabin, küvet, mutfak dolabı, evye, batarya, duş başlığı, panel radyatör gibi eşyalara ilişkin yüklenilen KDV iade hesabına dahil edilecek..

Villeroy&Boch'tan kişiselleştirilebilen duş teknesi!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Villeroy ve Boch'tan yenilikçi duş tekneleri!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi duş tekneleri ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Vitra yeni ürünü Combo'yu tanıttı!

VitrA iki yıkanma deneyiminin en konforlu yönlerini birleştirerek arındırıcı ve canlandırıcı bir duş ile küvette uzun ve rahatlatıcı banyo keyfini bir arada sunuyor.

Vitra Ocean Seramik duş teknesi ile daha güvenli banyolar!

Ocean Seramik Duş Teknesi, 4 cm’lik yüksekliği ve kaymayı engelleyen yüzeyi sayesinde, engelli, yaşlı ve çocukların kullanımını kolaylaştırıyor. Çakıltaşı deseni, tasarıma doğal ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

VitrA Veo ile yıkama ve yıkanma bir arada!

Veo’nun 120 x 90 cm boyutlarındaki yıkanma alanına, duş kolonu, oturma bölümü ve çekmeceli çamaşır sepeti dahil edilebiliyor. Çokamaçlı ve kullanışlı VitrA Veo, banyolara fonksiyonellik katıyor.

Vitra yeni duş kanalı V-Flow'u tanıttı!

VitrA'nın yeni V-Flow duş kanalı, duş alanında kesintisiz, estetik ve modern görünüm sağlayarak banyonun şıklığını tamamlıyor. Neredeyse "görünmez olan" V-Flow duş kanalıyla suyun süzülüp gidişi bile farklı...

Vitra 4. kez Milano Fuarı’ndaydı!

Vitra 8 - 13 Nisan tarihlerinde 4. kez Milano Fuarı’ ndaydı. VitrA’ nın, yeni malzeme teknolojisi Infinit’i kullanarak ürettiği lavabolar da standda oluşturulan raflarda sergilendi.

Vitra, Red Dot’tan 2 ödülle döndü!

VitrA’ nın 2 karo serisi; dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Design Awards 2014 kapsamında, “ Ürün Tasarımı ” kategorisinde ödül kazandı.

Duşhe İnşaat Gıda ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Duşhe İnşaat Gıda ve Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Sualp, Hayrettin Mumcu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Vitra Rim-ex sayesinde yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarih oluyor!

VitrA’nın, banyolarda yeni bir dönem başlatan inovatif ürünü Rim-ex sayesinde, klozetin içine yerleştirilen ve suyun dağılmasını sağlayan seramik aparat ile yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarihe karışıyor.

Mücahit Gündoğdu: Antalya'nın kültür turizminde İtalya gibi olmasını istiyoruz!

DSP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Mücahit Gündoğdu, Kültür ve Turizm Bakanlığı kayıtlarına göre Antalya bölgesinde 302 irili ufaklı tarihi ören yeri olmasına karşın kültür, tarih ve arkeoloji turizminde istenilen seviyeye ulaşılamadığını savund

vitra duş teknesi Haberi

vitra duş teknesi

Kişisel bakım için keyifli ve sağlıklı yıkanma alanları yaratan VitrA, çözümleriyle banyoları daha güvenli hale getiriyor. Ocean Seramik Duş Teknesi, 4 cm’lik yüksekliği ve kaymayı engelleyen yüzeyi sayesinde, engelli, yaşlı ve çocukların kullanımını kolaylaştırıyor. Çakıltaşı deseni, tasarıma doğal ve estetik bir görünüm kazandırıyor. 5 boyut alternatifi, beyaz, açık ve koyu gri tonlarıyla tüm banyolara uyum sağlayan Ocean Seramik Duş Teknesi; yalnız evlerde değil, hastane, otel ve toplu kullanım alanlarında da güven ve konfor...