28 / 03 / 2024

viya şile villa

viya şile villa

Yüzde 50 peşinatla 24 ay vade farksız taksitlendirme yapılan Villa Viya projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Pandemi döneminde en çok tercih edilenler arasındaydı... Villalara talep artıyor!

Villalara olan talep özellikle pandemi döneminden itibaren artmaya başladı. Villa turizmi işletmecisi Özgür Önder vatandaşların villalara büyük ilgi duyması ile villa turizminin her geçen yıl büyüyerek gelişmeye devam eden sektör olduğunu açıkladı.

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışta! Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor!

Arsago güvencesi ile Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışa çıktı. Arsa fiyatları 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker GYO, Şile Villa projesinin ruhsat süreci bilgilendirmesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! Hemen bakın! 

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Kaş'taki kaymakamlık konutunun villa ile takası TBMM gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan kaymakamlık konutunun bir villa ile takas edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

Forest Ville Şile'de 249 bin liraya 2+1 villa!

Toplamda 20 villa olarak Homar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Forest Ville Şile projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor.

Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Satış süreci başlayan Forest Ville Şile projesinde tüm daireler 2+1 şeklinde dizayn ediliyor. Peki Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Yeşil GYO, Kocaeli İnnovia projesinden vazgeçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kocaeli, Körfez Yarımca Bölgesinde İnnovia markası ile villa konut -ticari alan inşaatları yapılmasıyla ilgili anlaşmanın taraflarınca feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Çin'de 3D yazıcı ile depreme dayanıklı villa yapıldı!

Çinli inşaat şirketi ZhuoDa, 3D yazıcı teknolojisi ile 3 saat içerisinde iki katlı bir villa yaptı. Villa, LEGO parçaları gibi birbirine monte edilen 3D baskılı 6 temel modül üzerine inşa edildi.

viya şile villa Haberi

viya şile villa

3+1 ikiz villa, 3+1 müstakil villa tiplerinin yer aldığı Villa Viya, toplam 52 villadan meydana geliyor. Projede satışlar devam ediyor.



Yüzde 50 peşinatla 24 ay vade farksız taksitlendirme yapılan Viya Villa, 23 dönüm üzerinde yer alıyor. Proje, İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor.


Kopuz Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Şile Villa Viya'da, müstakil 3+1 villalar 400 bin TL ile 450 bin TL arasında, ikiz 3+1 villalar 350 bin TL ile 400 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.




Otopark, misafir otoparkı, dinlenme alanları, 24 saat güvenlik, site içi araç yollar, açık yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk havuzu, özel bahçe ve peyzaj gibi sosyal olanakların yer aldığı  Viya Şile Villa'da anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.


(533) 346 79 54

www.villaviya.com.tr

Merve...