25 / 04 / 2024

vodafone arena asansör kazası

vodafone arena asansör kazası

Torun Center'da 10 işçinin asansörle birlikte yere çakılarak hayatını kaybetmesinden sonra, bu kez de Beşiktaş İnönü Stadı'nın inşaatında çalışan Ali Babuca adlı işçinin, asansör boşluğuna düşerek belini kırdığı öğrenildi.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları hızlandı!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kasımpaşa maçı öncesi siyah-beyazlı takımı Vodafone Arena’da antrenmana çıkarmak istediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, Güneş’in bu talebi nedeniyle karşılaşmaya kadar zemini hazır hale getirmek için çalışmalara hız verdi.

Vodafone Arena'da son çalışmalar yapılıyor!

Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın annesi Nurhan Orman da stada gelerek çalışmaları yerinde takip etti.

Vodafone Arena 11 Nisan'da açılıyor!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihi açıklandı. 400 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor.

Vodafone Arena'nın inşaatında iş güvenliği sağlanıyor mu?

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

vodafone arena asansör kazası Haberi

vodafone arena asansör kazası


İstanbul 'da, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine inşa edilen Torun Center'da bu ay meydana gelen korkunç faciada 10 işçinin asansörle birlikte yere çakılarak hayatını kaybetmesinden sonra, bu kez de Beşiktaş İnönü Stadı'nın inşaatında çalışan Ali Babuca adlı işçinin, asansör boşluğuna düşerek belini kırdığı öğrenildi. Bu inşaatta asansör boşluğu çevresine uyarı levhası konmadığı, yeterli aydınlatma olmadığı, iş güvenliği önlemi alınmadığı ve Babuca'nın 18 saat çalıştırıldıktan sonra iki saatlik uykuyla iş başı yaptırıldığı iddia edildi. 


Beşiktaş İnönü Stadı'nın inşasını üstlenen BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi'ne bağlı olarak taşeron hizmet veren ' Ortadoğu Birlik İnşaat'ın çalışanı Ali Babuca ve arkadaşları, geçen 8 Eylül'de saat 03'te uykudan kaldırılarak, iş başı yaptırıldı. Kendisinden beton dökmesi istenen Babuca, iddiaya göre, beton aracına yürürken üçüncü...