29 / 03 / 2024

Vodafone Arena tribünlerin isim hakları satılıyor

Vodafone Arena tribünlerin isim hakları satılıyor

Vodafone Arena' nın inşaatı için Spor Bakanlığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto teşkilatından destek isteyen yönetim, tribünlerin isim haklarını da satma kararı aldı...

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Vodafone Arena'nın koltuk dizilimi kombine kart satışlarını durdurdu!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Vodafone Arena'da tribün koltuklarının dizilimi, fazladan koltuk eklenmesi ve bu koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerekliliğinden dolayı satışlara 10 gün ara verildiği bildirildi.

Vodafone Arena’da tribünlere efsanelerin isimleri verilecek!

Metin Albayrak, Vodafone Arena’da tribünlere efsanelerin isimlerinin verileceğini açıkladı. Albayrak, yeni statta kale arkası tribünlere Şeref Bey ve Baba Hakkı isimlerinin verileceğini, basın tribünün isminin ise Vedat Okyar Basın Tribünü olacağını beli

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Spor Toto, Vodafone Arena'nın yeni sponsoru oldu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini belirtti. Orman, kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi.

Vodafone Arena'da çatı çelik iskeleti yerine kaldırılıyor!

Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırma işlemi başladı. Çatı iskeleti altındaki iskeleler sökülürken çatı önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena Stadı'nın çatısı monte edildi!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar devam ediyor. BJK TV'nin canlı yayınla duyurduğu haberde çatı inşaatının son durumu hakkında bilgiler sunuldu.

Vodafone Arena tribünlerin isim hakları satılıyor Haberi

Vodafone Arena tribünlerin isim hakları satılıyor

Vodafone Arena'nın inşaatı için Spor Bakanlığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto teşkilatından destek isteyen yönetim, tribünlerin isim haklarını da satma kararı aldı.



Beşiktaş inşaatı süren- Vodafone Arena, mevcut kredilerin yeniden yapılandırılması ve ödemeler için yaklaşık 6 ay boyunca sürdürülen 70 milyon dolarlık kredi görüşmeleri olumsuz sonuçlanınca, alternatif çözümlere yöneldi. Yönetim özellikle yavaşlayan stat inşaatını yeniden hızlandırmak amacıyla Spor Bakanlığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto teşkilatı nezdinde arayışlara girdiği öğrenildi. Başkan Fikret Orman'ın Umut Güner ile birlikte ziyaret ettiği Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'dan bizzat destek istediği, başkentte ziyaret turlarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi 


ORMAN ARTIK SÖYLEMİNİ DEĞİŞTİRECEK!

Daha önce sık sık, "Biz başkaları gibi stadı devletin değil, kendi kaynaklarımızla yapıyoruz" diyen Orman, yeni yol haritasıyla birlikte bu...