19 / 04 / 2024

Vodafone Arenanın açılışı ne zaman

Vodafone Arenanın açılışı ne zaman

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Vodafone Arena'nın açılış tarihi Salı günü açıklanacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılış tarihini büyük ihtimalle salı günü açıklayacaklarını söyledi. Beşiktaş Kulübü’nün 113. kuruluş yılında Şeref Bey kabri başında anıldı.

Vodafone Arena en geç 30 Nisan'da açılacak!

Beşiktaş yönetimi, yapımında artık sona gelinen Vodafone Arena'yı en geç 30 Nisan'da açmayı planlıyor. Beşiktaş o tarihte ligin 31. hafta karşılaşması için Kayserispor'u konuk edecek.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Ankara YHT Garı bugün açılıyor!

Ankara YHT Garı, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla kapılarını açılıyor. Gardan günde 50 bin yolcu seyahat edecek.

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor!

Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor.

Kadıköy Gençlik Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı tarihi binayı restore ederek Gençlik Sanat Merkezi’ne dönüştürdü. Kadıköylü gençlere müzik ve drama eğitimi verecek olan Gençlik Sanat Merkezi, yarın açılıyor.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Bergama Kültür Merkezi yarın açılıyor!

UNESCO'nun 999'uncu Dünya Mirası Bergama'da yapımına 4 yıl önce başlanan, kentin sanatsal ve kültürel yönden zenginleştirmesine katkı sağlayacak şekilde tasarlanan Bergama Kültür Merkezi (BerKM) yarın açılıyor.

Selçuk Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek.

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına Bahreyn Kralı katılacak!

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Asya ile Avrupa’yı üçüncü kez birleştiren, dünyanın en geniş köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü bugün açılışını yapacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın açılıyor!

Türkiye’nin gurur köprüsü, yarın açılıyor. Dünyada ilklere imza atan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde açılış öncesi son rötuşlar yapılıyor.

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı yarın açılıyor!

Samsun’da, Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik ilave hat ile raylı sistem 30 kilometreye çıkacak ve vatandaşlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Tekkeköy ilçesine trenle gitme imkanına kavuşacak. Yeni güzergahın açılışı yarın gerçekleşecek.

Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bayburt'u ziyaret etti. Ağbal'ın ziyareti sırasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yenilenen Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı.

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Vodafone Arenanın açılışı ne zaman Haberi

Vodafone Arenanın açılışı ne zaman

Fikret Orman devlere meydan okuduVodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman "Dünyanın en güzel şehri İstanbul’da, dünyanın en güzel yeri Boğaz’dayız. Burası Beşiktaş, kimseye benzemeyiz. 113 yıllık tarihiyle kendi ekolümüz var. En ateşli taraftara sahibiz" değerlendirmesinde bulundu.


Kaldı 3 gün… Beşiktaş, 2013’te başlayan rüyayı 11 Nisan Pazartesi günü gerçeğe dönüştürmek için geri sayımda. Sözcü ailesi olarak ziyaret ettiğimiz Vodafone Arena’da Başkan Fikret Orman tarafından ağırlandık. Stadı gezdik, bilgiler aldık, sorular sorduk.


Kara Kartal’ın yeni mabedi görkemli bir eser. Dış görünüşü çok şık. İçine girince etkilenmemek elde değil. Üstelik hummalı çalışma halen devam ediyor. 5-10 değil, belki yüz kişi işleri yetiştirmeye çalışıyor. Çimler pırıl pırıl, bir taraftan budama işlemi devam ediyor. Öte yanda dijital reklam panosu denemeleri yapılıyor. Üstelik bu ekranlar...