25 / 04 / 2024

vogue bomonti daire teslimleri

vogue bomonti daire teslimleri

Vogue Bomonnti Evleri 19 katlı tek blok olarak Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 60 daire yer alıyor...

Sinpaş Queen Bomonti'de fiyatlar 434 bin TL'den başlıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Queen Bomonti projesinde metrekare birim fiyatı 11 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin ise 15 Ekim'de yapılması planlanıyor.

Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı!

Ünlü müzisyen, besteci ve yapımcı Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı. İzmirliler’i çok sevdiğini belirten Adrian, İzmir’e yaptığı yatırımın heyecanını paylaştı...

Mahall Bomonti kampanya detayları!

Mahall Bomonti kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite yer alıyor.

Mahall Bomonti ödeme planı!

Mahall Bomonti ödeme planı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite mevcut.

İzmir Mahall Bomonti ödemeleri!

470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünitenin bulunduğu İzmir Mahall Bomonti ödemeleri haberimizde yer alıyor.

Mahall Bomonti Şaraphane kampanya!

Mahall Bomonti Şaraphane kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor.

Mahall Bomonti telefon!

Mahall Bomonti telefon numarası haberimizde yer alıyor. İzmir Konak'ta hayata geçirilen projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor.

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri!

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje İzmir'de yükseliyor. 

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Mahall Bomonti'den ev alana Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki!

Mahall Bomonti projesinden ev alanlara Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki veriliyor.  İzmir'de hayata geçirilen projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor. 

Mahall Bomonti ne zaman teslim?

Mahall Bomonti projesi 3 bloktan meydana geliyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje Türkerler İnşaat imzasını taşıyor.

Mahall Bomonti'de yüzde 20 indirim!

Mahall Bomonti'de yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.  Türkerler İnşaat imzası taşıyan Mahall Bomonti İzmir projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1, 3,5+1 ve loft daire seçeneklerine yer veriliyor. 

Vogue Trade Center fiyat listesi!

Vogue Trade Center fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından yükseliyor. 

vogue bomonti daire teslimleri Haberi

vogue bomonti daire teslimleri

Ayse Yapı imzasıyla Şişli'de yükselen Vogue Bomonti projesi 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleriyle toplam 60 daireden oluşuyor. Proje 19 katlı tek blok olarak planlandı. 


Şişli Vogue Bomonti lokasyon olarak, Taksim’e, Mecidiyeköy’e ve Boğaz Köprüsü’ne 2 dakika, Piyalepaşa Tüneli’ne 2 dakika, Havaalanı’na 3 dakika ve Beşiktaş’a 5 dakika mesafede yer alıyor. 


Vogue Bomonti Şişli konut fiyatları!


Vogue Bomonti metrekare fiyatları 5 bin 400 TL’den başlıyor. Vogue Bomonti Şişli projesinde; çocuk oyun alanları, metro servis hizmeti, güvenlik, fitness, concierge hizmeti gibi sosyal imkanlar da olacak. 


Vogue Bomonti Konutları ne zaman teslim?


Vogue Bomonti teslim tarihi 2018 Haziran olarak belirlendi. Vogue Bomonti Evleri konum olarak, Nişantaşı, Bomontiada, E-5 ve Dolmabahçe Tüneli’nin hemen yanında yer alıyor.



Adres: Bomonti Akar Cad. No: 40 Şişli – İstanbul


Tel: 0212 922...