24 / 04 / 2024

Vogue Kurtköy ne zaman teslim edilir

Vogue Kurtköy ne zaman teslim edilir

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Kurtköy Erguvan Premium fiyatlar!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Kurtköy Erguvan Premium fiyatları ne kadar?

Erguvan Premium Kurtköy teslimleri!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Erguvan Premium Kurtköy teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi ne zaman?

Vogue Kurtköy Evleri ödeme planı!

Vogue Kurtköy Evleri projesinde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Vogue Kurtköy projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi hedefleniyor...

Vogue Kurtköy ne zaman teslim edilir Haberi

Vogue Kurtköy ne zaman teslim edilir

Vogue Kurtköy Konutları 3 blok halinde yükseliyor. İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa edilen projede banka kredisi kullanılabiliyor. 


Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık konut tipleri 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 250 adet daire ve 20 adet ticari birim yer alıyor. 


Vogue Kurtköy Residence'de daireler 63 metrekare, 64 metrekare ve 66 metrekare büyüklüğe sahip. Ayse Yapı tarafından hayata geçirilen proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Pendik Vogue Kurtköy ev fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Projede fitness salonu, açık ve kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, toplantı odası, buhar odası, sauna gibi ortak kullanım alanları sunuluyor.


Vogue Kurtköy Rezidans Viaport AVM'ye 3 kilometre, Teknopark'a 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projenin 2016 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. 


Telefon: 0 212...