26 / 04 / 2024

volkan aktaş

volkan aktaş

Isı yalıtımı dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan Volkan Aktaş Yalıtım-İnşaat ve Dekorasyon, tecrübeli kadrosuyla hem sıcacık yuvalar yapıyor hem de Çankırı'nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Isı yalıtımı hakkında merak edilenler!

Isı yalıtımı dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan Volkan Aktaş Yalıtım-İnşaat ve Dekorasyon, tecrübeli kadrosuyla hem sıcacık yuvalar yapıyor hem de Çankırı'nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün yapılacak. Dairelerin 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 151 tane daire yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap konut kurası!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde başvurular sona erdi ve daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap konut kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi 24 Aralık'ta!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi 24 Aralık'ta gerçekleşecek. Yüzde 10 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabilen projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje 151 daireden meydana geliyor. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuraları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuraları 24 Aralık'ta çekilecek. Dairelerin 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede başvuru süreci bugün sona erdi.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura tarihi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 151 tane daire yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura tarihi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün son. Daire fiyatlarının 101 bin 21 TL'den başlangıç gösterdiği projenin kura çekilişi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları sona eriyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları sona eriyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede fiyatlar 101 bin 21 TL ile 169 bin 345 TL arasında değişiyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları için yarın son gün. Daire fiyatlarının 101 bin 21 TL'den başladığı projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 10 bin TL peşinatla!

Kura çekilişinin 24 Aralık tarihinde gerçekleşeceği TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 631 TL taksitle!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 631 TL taksitle daire sahibi olmak mümkün. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan projede daireler 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

volkan aktaş Haberi

volkan aktaş

"Isı yalıtımı ciddi bir iştir. Uzmanlık ve tecrübe ister" düsturundan yola çıkarak, Çankırı'daki birçok binayı, yalıtımla buluştururken iç dekorasyonda yenilikler sunan Volkan Aktaş İnşaat, hem evinizi hem de uygun fiyatlarıyla cebinizi ısıtıyor.  Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Aktaş, ısı yalıtımıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. 


Firmamız enerjiyi azaltmak ve daha rahat ortamlarda yaşamak için gereklidir. Yalıtımla, binaların dış cephe duvarları, cam ve doğramaları, çatıları, döşemeleri ve tesisatlarında ısı geçişini azaltan önlemler alabilirsiniz. 


Yönetmeliklere uygun yapılacak ısı yalıtımı, ısınma veya serinleme amacıyla yaptığınız harcamaların yaklaşık yarısını tasarruf etmenize imkan A Isı yalıtımı yaptırmak isteyenlere uyarılarda bulunan Aktaş, "Hangi ürünle olursa olsun mantolamanın ısı yalıtımı sağlayacağı yönünde yanlış bir rakam var. Oysa merpen altında herhangi bu denetim yapılmadan, üretilen ürünler ne yazık ki ileride çok...