18 / 04 / 2024

Volkan Canalioğlu

Volkan Canalioğlu

Dokunulmazlığı düşen ‘Volkan Abi’ meclis üyeleriyle birlikte Varlıbaş AVM’nin otoparkını 30 yıllığına ilgili firmaya tahsis etmekle suçlanıyor.

Volkan Canalioğlu: Trabzon'a hafif raylı sistem yapacağız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Trabzon Şubeti'nin Olağan Genel Kuruluna katılan CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon'a hafif raylı sistemi yapacaklarını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Nfc Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfc Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Volkan Cevahiroğlu ve Volkan Cevahiroğlu ortaklığında kuruldu.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Denizli'de inşaat kazası: 1 yaralı! 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi Volkan Piroğlu, iskeleden düştü. Yaralanan Piroğlu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

Beyoğlu İş Makinaları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu İş Makinaları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Uğurel tarafından kuruldu.

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Volkan Esatoğlu tarafından kuruldu.

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emre Belözoğlu'ndan Buse Terim'e lüks daire!

Çocukları Nil’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’e lüks hediye! Damadın kuzeni Emre Belözoğlu, Sapphire'daki evini hediye etti.

Dizayn Hafriyat İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Hafriyat İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Volkan Kafaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Orhangazi Caddesi, Bağımsız Sokak'ta kuruldu.

Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserine 10 bin kişi katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından Ağaoğlu projelerinin sakinleri için düzenlenen Volkan Konak konseri, rekor kırdı. Konsere 10 bin kişi katıldı..

Büyük Ağaoğlu ailesine Volkan Konak konseri!

Volkan Konak 10 bin kişilik Ülker Sports Arena'da muhteşem bir konser verdi. Çalışanları, ev sahibi ve kiracılarıyla büyük Ağaoğlu Ailesi salonu doldurdu.

Volkan Canalioğlu Haberi

Volkan Canalioğlu

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

TRABZON’DA 2008 yılında görevi kötüye kullandığı gerekçesiyle hakkında dava açılan dönemin belediye başkanı Volkan Canalioğlu’nun TCK 257/1 maddesine göre bir yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Akbulut, milletvekilliği düşen Volkan Canalioğlu’nun daha önce aynı suçtan haklarında dava açılan encümen üyeleriyle birlikte yargılanmasını talep ederek, hazırladığı iddianameyi 5. Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi.   

ENCÜMEN ÜYELERİ YARGILANIYOR

TRABZON 5. Asliye Ceza Mahkemesinde dönemin başkan vekili ve encümen üyelerinin yargılandığı mahkemede yargılanmasına karar verilen Volkan Canalioğlu’nun belediye hizmet binası ve alış veriş merkezinin otoparkının 30 yıl süreyle yüklenici firmaya tahsis edilmesi yönünde 3 Mart 2008 tarihinde karar aldığı iddia edildi. Bu arada başkan vekili ve encümen üyelerinin de yetkilerini aştığı gerekçesiyle haklarındaki yargılamanın sürdüğü belirtildi. 

TRABZON’DA 2008...