27 / 04 / 2024

Volkan Yavuz

Volkan Yavuz

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karahan, Volkan Yavuz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Peker İşmerkezi'nde kuruldu.

Yavuz Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Yavuz tarafından kuruldu.

Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yıktığı İl Özel İdaresi eski binası yerine yapılan Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu.Vatandaşlar yapılan düzenlemeden memnun.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde halatlar monte ediliyor!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsünde inşaat çalışmaları 24 saat devam ederken, eğik askı halatlarının 1 montajı ve ana kablo optimizasyon çalışmaları sürüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında son durum!

İSTANBUL'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz sürüyor!

İstanbul'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda..

Yavuz Özcan Parkı Mayıs sonunda açılıyor!

Yavuz Özcan Parkı Mayıs Ay'ı sonunda açılıyor. Çocuk ve Çiçek, Sanat ve Çiçek temalı parkları, vadi içindeki yürüyüş yolları kent merkezine nefes aldıracak proje, Antalya’nın yeni cazibe merkezi olacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ne zaman açılıyor?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda açılıyor.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ay sonunda açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda çevreye hizmette bulunacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı bu ay sonu açılacak!

Antalya Yavuz Özcan Parkı 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Eski İl Özel İdare Alanı, Yavuz Özcan Parkı ve Kadın Yarını kapsayan alandaki proje, toplam 22 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

Öz Volkan Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Volkan Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Çiliger tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü tabliyeleri için yüzer vinçler kullanılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesinde Asya yakasına konulacak olan 2'nci tabliyenin çalışmalarına başlandı. Tabliyelerin asılması işlemi için bin 800 tonluk yüzer vinç de kullanılıyor.

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi açıldı!

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi'nin açılışı önceki akşam Cihangir'de gerçekleşti. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan sanat merkezinin açılış töreninde kurdele kesti..

Antalya Yavuz Özcan Parkı Mayıs'ta açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Eski İl Özel İdare Alanı, Yavuz Özcan Parkı ve Kadın Yarını kapsayan alanda başlattığı park proje çalışması tüm hızıyla sürüyor. Alt yapısı tamamlanan projenin yüzde 75’lik kısmı geçildi.

Volkan Yavuz Haberi

Volkan Yavuz

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karahan, Volkan Yavuz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...