29 / 03 / 2024

West Avenue nerede

West Avenue nerede

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

West Avenue projesi geliyor! Yeni proje!

330 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan West Avenue projesinde 4 bin 500 adet konut bulunuyor.

Avenue İstanbul Evleri nerede?

Avenue İstanbul Konutları Gül İnşaat tarafından 436 daire, ticaret alanları ve iki katlı AVM olarak planlandı. Avenue İstanbul Evleri nerede?

Beylikdüzü West Side Evleri nerede?

West Side İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje 73 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü West Side Evleri nerede?

West Side İstanbul Konutları nerede?

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan meydana gelen Westside İstanbul Evleri fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki West Side İstanbul Konutları nerede?

Park Avenue Yenimahalle Evleri nerede?

Birinci etap teslimlerinin Temmuz 2016'da gerçekleşmesi planlanan Park Avenue Rezidans 'ta yer alan konutların fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Park Avenue Yenimahalle Evleri nerede?

Ankara Park Avenue Konutları nerede?

Park Avenue projesindeki dairelerin fiyatları 340 bin TL ile 625 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Ankara Park Avenue Konutları nerede?

Park Avenue Evleri nerede?

Daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteren Park Avenue Residence 'de yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. Peki Park Avenue Evleri nerede?

YDA Group Ankara Park Avenue nerede?

Park Avenue projesi YDA Group tarafından inşa ediliyor. 18 bloktan meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor ve daireler 340 bin TL'den satılıyor. YDA Group Ankara Park Avenue nerede?

Park Avenue Rezidans nerede?

YDA Group imzası taşıyan Park Avenue Konutları 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Peki Park Avenue Rezidans nerede?

YDA Park Avenue Yenimahalle nerede?

Daire tiplerinin 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı YDA Park Avenue projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Peki YDA Park Avenue Yenimahalle nerede?

YDA Grup Park Avenue nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılının Temmuz ayında yapılması planlanan YDA Park Avenue projesi toplam 900 milyon yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki YDA Grup Park Avenue nerede?

West Avenue nerede Haberi

West Avenue nerede

 YDA İnşaat imzası taşıyan West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te 19 blok şeklinde yükseliyor. 
 

330 dönüm alan arsa alanına sahip West Avenue Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. 
 

West Avenue projesinde alışveriş kompleksi, market, benzin istasyonu, aile ve çocuk eğlence merkezi, sosyal tesis ve rekreasyon alanlarının da yer alması planlanıyor. 
 


Web: http://yda.com.tr

Telefon: 0312 3863838
 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/...