20 / 04 / 2024

West Constructıon iletişim

West Constructıon iletişim

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin TL sermaye bedeli Derya Güçlü Emre Küçük tarafından kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Hasan Peker yeni şirket kurdu! 

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, yeni bir şirket kurdu. Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün kuruldu. İşte detaylar...

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker tarafından kuruldu. 

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Can Ozan Gülalioğlu tarafından kuruldu.

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Talay Constructıon Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talay Constructıon Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Talay tarafından kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Armağan tarafından kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Manesh Constructıon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manesh Constructıon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Baratı Manesh tarafından kuruldu.

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Şişli'de Ercan Engin tarafından kuruldu.

West Constructıon iletişim Haberi

West Constructıon iletişim

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin TL sermaye bedeli Derya Güçlü Emre Küçük tarafından kuruldu.

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...