16 / 04 / 2024

White Lotus Development kıbrıs

White Lotus Development kıbrıs

Son beş yılda Kuzey Kıbrıs’ın en iddialı projelerini hayata geçiren White Lotus Development, Türkiye’deki yatırımcıyı niş yatırım fırsatlarını değerlendirmek için KKTC’ye davet ediyor. 

White Lotus Development Türkiye’deki yatırımcıyı KKTC’ye davet ediyor!

Son beş yılda Kuzey Kıbrıs’ın en iddialı projelerini hayata geçiren White Lotus Development, Türkiye’deki yatırımcıyı niş yatırım fırsatlarını değerlendirmek için KKTC’ye davet ediyor. 

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Niloufar Tarkan tarafından kuruldu.

Lotus Analiz Gıda Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Analiz Gıda Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Fikri Aras, Fuat Aras ve Yasemin Aras tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Çeşme'de White Boutique Hotel açıldı!

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Güven, İhsan Sunmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Ümraniye White Side Sitesi'nde icradan satılık 43 daire!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi'nden Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi'nde bulunan White Side Sitesi'ndeki 43 daire 16 milyon 356 bin TL'ye ihaleye çıkartılıyor.

Marmara Forum'un tamamını Multi Development alıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Forum’un sahibi Multi Development oluyor. Marmara Forum’un yüzde 50 hissesi el değiştiriyor. Multi Development Türkiye, İngiliz yatırım fonu Ares’in yüzde 50’lik payına talip oldu.

Akiş GYO Lotus Gayrimenkul ile çalışacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Lotus Gayrimenkul ile çalışacak.

Bursa Park Lotus Evleri' nin fiyatları 200 bin TL' den başlıyor!

Nur İpek İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Park Lotus Evleri 54 adet daireden oluşuyor. Bursa Park Lotus Evleri' nin fiyatları 200 bin TL' den başlıyor.

Yeni Gimat GYO Lotus Gayrimenkul ile çalışacak!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Lotus Gayrimenkul ile çalışacak.

Lotus Beytepe Ankara' da daireler 640 bin TL' den başlıyor!

Pelit Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Lotus Beytepe projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 2 etaptan oluşan projenin teslim tarihi Aralık 2015 olarak planlanıyor. Lotus Beytepe Ankara' da daireler 640 bin TL' den başlıyor.

Türkiye Lotus Kombi’yi sevdi!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group (ISG)’un Türk ailesinin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirdiği LOTUS Hermetik Kombi son kullanıcıdan kısa zamanda yoğun ilgi gördü.

White Lotus Development kıbrıs Haberi

White Lotus Development kıbrıs

İnşaat sektöründe çağdaş ve sürdürülebilir projeleri hayata geçirmek amacıyla 2015'te, Lefkoşa’da; Mimar Çiğdem Nailer ve Erinç Nailer tarafından kurulan White Lotus Development, hali hazırda ülkedeki en yenilikçi projelere imza atıyor. 

Lefkoşa’nın ilk “kontrollü” site projesi olan White Lotus Akdeniz Sitesi ile dikkatleri üzerine çeken marka şu anda; bürokrasi ve iş hayatının kalbi olan Lefkoşa’da; Kuzey Kıbrıs’ta ilk ve benzeri olmayan şehrin ilk Business Center ve Residence kompleksi projesini inşa ediyor. 

Kaliteli, ihtiyaç odaklı, geleceği gören, çevreye duyarlı projelere imza atan White Lotus Development, kısa ama ses getiren geçmişini MESAN gibi köklü bir aile şirketinin 30 yıllık tecrübesi ile sarmalayan yenilikçi bir kuruluş.

Çiğdem ve Erinç Nailer, White Lotus Development markası ile; Proje Geliştirme, Analiz ve Tasarım, İnşaat Yönetimi ve Denetimi ile Satış...