28 / 03 / 2024

wloft dragos iletişim

wloft dragos iletişim

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Wloft Dragos projesinde daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Wloft Dragos Evleri iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen WLoft Dragos projesi 100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. Wloft Dragos Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Wloft Dragos'ta örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim! 280 bin TL'ye!

Wloft Dragos projesinde yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında örnek daire ziyaretlerinde müşterilere yüzde 5 oranında indirim seçeneği sunuluyor.

Wloft Dragos nerede?

Wloft Dragos projesi 18 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 45 ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Wloft Dragos nerede sorusunun cavabı...

Avlu Kurtköy ve Wloft Dragos'ta örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim!

Avlu Kurtköy ve Wloft Dragos projelerinde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor. Projelerden Avlu Kurtköy 138 daireden ve Wloft Dragos ise 100 konuttan meydana geliyor.

Wloft Dragos adres bilgileri!

Wloft Dragos adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen Loft Dragos projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Özderici Nuvo Dragos iletişim!

Özderici Nuvo Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özderici GYO tarafından hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor. 

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim için satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje sahile ve metroya yakın konumda bulunuyor.

Dragos Adam Kule Rezidans iletişim!

DAP Yapı tarafından inşa edilen Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde satışlar devam ediyor. Dragos Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule Dragos satış ofisi iletişim!

Daire alanlarının 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Adam Kule Dragos satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa edilen Adam Kule projesi DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Dragos Adam Kule Evleri iletişim!

Dragos Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Projede 15 ile 28 Mayıs tarihleri arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede 0 faiz uygulanıyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule iletişim!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı Adam Kule projesi Vazo Kule projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Dragos Adam Kule iletişim!

27 kat şeklinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Wloft Dragos projesi toplamda 15 bin metrekare inşaat alanına sahip. Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

wloft dragos iletişim Haberi

wloft dragos iletişim

Wloft projesi, Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Dragos'ta inşa ediliyor. Projenin toplam arsa alanı 4 bin 500 metrekare olarak belirlendi. 


55 metrelik 18 katlı tek bloktan meydana gelen projede toplam daire sayısı 100 olarak belirlendi. 


Wloft Dragos'ta örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim uygulanıyor. Projede fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. 


2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı projede dairelerin alanları 45 metrekareden başlıyor ve 160 metrekareye kadar yükseliyor. 


Wloft Dragos projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Wloft Dragos iletişim

Telefon: 0850 532 09 99

Web: