25 / 04 / 2024

Woow!App uygulaması

Woow!App uygulaması

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Canpa App mobil uygulama yatırıma destek oluyor!

Canpa Şirketler Grubu, yalıtım sektöründe bir ilke imza atarak, yalıtıma dair tüm bilinmesi gerekenleri Canpa App mobil uygulamasında topladı. Murat Özcan: "Canpa App uygulamasında, yalıtım konusunda tüm çözümler elinizin altında.” dedi.

Merkezefendi'de e-ruhsat uygulaması başladı!

Merkezefendi Belediyesi'nde internet sitesi üzerinden 'Yapı Ruhsat Takip Sistemi' kullanıma açıldı. Merkezefendi Belediyesi, atandaşların belediyeyle olan işlemlerini kolaylaştırmak için 'e- Ruhsat' uygulaması ile Yapı Ruhsat Takip Sistemini hizmete sundu

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün. Projede 1+1 daireler 414 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İndirimli çevre temizlik vergisi uygulaması 2015!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunun mükerrer 44 üncü maddesinin on ikinci fıkrası gereğince, çevre temizlik vergisi indirimli olarak uygulanamıyor. İşte indirimli çevre temizlik vergisi uygulaması 2015...

Türkiye'de toplu konut uygulaması ilk kez 1982 yılında Halkalı'da gerçekleştirilecekmiş!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek toplu konut uygulamasına, 1982 yılında Halkalı'da başlanacakmış. Halkalı'da bin hektar arazi 1,5 milyara kamulaştırılacakmış ve 50 bin konutun inşa edileceği Halkalı İstanbul'un 20. ilçesi olacakmış.

Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması!

Daire fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteren Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması devam ediyor. Projenin ödeme koşulları kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

İSKİ'nin kademeli fiyatlandırma uygulaması!

Tüketici Güvenliği Derneği (TGDER) üyeleri, İSKİ'nin "Kademeli tarife uygulaması"nın tüketicilerin su maliyetlerini büyük oranda artırdığını öne sürerek, uygulamanın iptali için İstanbul 7. İdare Mahkemesine başvurdu.

Esnafa faizsiz kredi uygulaması başladı!

Kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve yeni girişimcilere sıfır faizli kredi uygulaması başladı...

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması devam ediyor. Proje Kadıköy - Kartal metro durağına 150 metre yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

Satış süreci devam eden Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Anamur tarım alanları imar uygulaması askıya çıktı!

Mersin İli, Anamur İlçesi, Akine, Ormancık ve Sarıağaç Köyleri hudutları içerisinde bulunan Kıbrıs’a Anamur (Dragon) Çayından Boru ile Su Götürme Projesi kapsamında hazırlanan imar uygulaması askıya çıktı...

Adana Sarıçam'da imar uygulaması iptal mi edildi?

Adana'nın Sarıçam ilçesi Suluca-Dağcı bölgesindeki arsa satışlarının, belediye içerisindeki bazı memurların spekülasyonu olduğu, bölgede 2012 yılında yapılan imar uygulamasının, Adana 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildiği ortaya çıktı.

Woow!App uygulaması Haberi

Woow!App uygulaması

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı.

Bora Yiğit Şentürk, sektör profesyonelleri ile son kullanıcıları buluşturmayı planlayan Woow!App isimli sosyal+ platform uygulamalarını anlattı. 

Woow!App’i kurarken sizi bu girişimi hayata geçirmeye motive eden noktalar nelerdi?

İnşaat mühendisiyim ve 2016 yılından beri yapı sektöründe teknoloji girişimcisiyim. Woow!App’in kurucu ortaklarından biriyim. Woow!App’i yaşadığı çevreyi geliştirmek, güzelleştirmek isteyenlerin, sektör profesyonelleri ve markalarla bir araya gelebileceği bir sosyal+ platform olarak tanımlayabilirim.

Bu alanda bir ürün geliştirmeden önce uzun süre pazar araştırmaları yaptık, gördüğümüz ana problemlerden biri genel kitlelere hitap eden sosyal platformların hedef odaklı kullanıma pek uygun olmayışıydı. Biz de ürünümüzü son dönemlerde dünyada da yükselişe geçen sosyal+ platform olarak tanımlamayı...