23 / 04 / 2024

workindo 43. Yapı Fuarı

workindo 43. Yapı Fuarı

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

43 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi için korkutan detay! Yapı ruhsatı alınmadan inşaatına başlandı!

6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş’ta yıkılan ve 43 kişinin yaşamını yitirdiği Saitbey Sitesi ile ilgili korkutan detay ortaya çıktı.

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

TOKİ 43 ilde konut satışı yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ihale sistemi ile konut satışına başlıyor. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yeri için gerçekleştirilecek olan ihale, 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak.

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

İzmirlileri Şaşırtan Karar: Suya Yüzde 43,48 Zam! İşte Detaylar...

İzmir'de suya yüzde 43,48 zam yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Su Kanalizasyon İdaresi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından alınan karara göre bu zam 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. AK Parti ve MHP grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğu sonucunda suya zam yapılacak.

Adalet Bakanlığı az önce duyurdu!  22 bin 43 personel alınacak! Memur olmak isteyenler hemen başvurun!

Adalet Bakanlığı tarafından 22 bin 43 personel alımı yapılacak. İlan detayları paylaşıldı. İşte başvuru şartları ve gerekli belgeler...

Jaguar I-Pace`e geçen ay 157 bin bu ay 43 bin lira zam geldi! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Elektrikli bir model olarak geliştirilen Jaguar I-PACE,`e bu ay 43 bin liraya zam yapıldı. İşte 16 Aralık 2022  Jaguar I-Pace fiyat listesi...

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

THK 43 taşınmazını satışa çıkardı!

Türkiye genelinde Türk Hava Kurumu'na ait 43 taşınmaz için satış kararı alındı. Gayrimenkullerin satışı açık artırmayla yapılacak. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

43. Yapı Fuarı'na pandemiye rağmen yüksek katılım!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’a 14 ülkeden 238 yabancı satın almacıyı ağırladı. Fuar’ın gördüğü ilgi Türk yapı sektörünün ihracat konusunda parlak bir döneme girdiği şeklinde yorumlanıyor.

workindo 43. Yapı Fuarı Haberi

workindo 43. Yapı Fuarı

Workindocom, yerli-yabancı birçok katılımcıyı ve ziyaretçiyi ağırlayan Yapı Fuarı Turkey Build 2021’e katılım gösterdi. İnşaat sektörün nabzını tutan fuar, bu sene pandemi önlemleri çerçevesinde 43. defa yapılıyor.

Fuarda Workindo’ya olan ilgiden memnun olduklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “Yapı Fuarı gibi yerli-yabancı birçok sektör profesyonelini ağırlayan global bir fuarda yer almaktan dolayı mutluyuz. Pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleşen fuar, sektöre bir hareket getirecektir diye düşünüyorum. Gerek iç pazar gerekse de yurtdışından gelen katılımcılara Türkiye inşaat sektörünün tanıtımı açısından da çok önemli bir organizasyon. Workindo olarak standımızda misafirlerimizi ağırlayıp, sektör profesyonelleriyle bir araya gelmeyi önemsiyoruz. İş geliştirme fırsatları yakalayıp sektöre kendimizi tanıtmak açısından bu fuarı en verimli şekilde geçiriyoruz.” diye konuştu.

Merakla beklenen Yapı Fuarı Turkey Build, 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve...