25 / 04 / 2024

Worldgate Turizm Lojistik ve Dış Ticaret

Worldgate Turizm Lojistik ve Dış Ticaret

Worldgate Turizm Lojistik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulaziz Balwi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akkaya tarafından kuruldu.

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sarı, Hüseyin Sarı ve Özgür Kuş ortaklığında kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Şirin tarafından kuruldu.

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te  bin TL sermaye bedeli ile Gülken Subaşı tarafından kuruldu.

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Sakura Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakura Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Kubilay Dur tarafından kuruldu.

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi kuruldu!

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi Ataşehir'de Baha Safa Kadak tarafından kuruldu.

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Ceylan tarafından kuruldu.

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Küçükçekmece’de  İlhan Hakan Kutluay ve Kerim Ktluay ortaklığı tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Worldgate Turizm Lojistik ve Dış Ticaret Haberi

Worldgate Turizm Lojistik ve Dış Ticaret

Worldgate Turizm Lojistik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulaziz Balwi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan şirketin iş konusu: yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bu şirket Abdulaziz Balwi tarafından satılmıştır. 


------

Şirketin unvanı değişti;


Dr. Abdulaziz Balwi Hair Plant Clinic, Abdulaziz Balwi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan şirketin iş konusu: saç ekimi, sakal ekimi, kaş ekimi üzerine hizmet vermektedir.
Turecons Limited Şirketi: İstanbul Florence Nightingale içerisinde hizmet veren saç ekim merkezimize İstinye Üniversitesi LIV Hastanesi, Esenkent Mahallesi, Süleyman Demirel Cd., 34510 Esenyurt/Istanbul adresimizden...