23 / 04 / 2024

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.



Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMOTİV SEKTÖRÜ a-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak b-Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek c-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. d-Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak e-Her türlü aracın alım, satım ve kiralama işlemlerini yapmak TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek b-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak c-Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. d.Tekne yat gezileri ve yemekli yemeksiz organizasyon hizmetlerini yapmak,yaptırmak. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğindeprojelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek YURT İÇİ - YURT DIŞI NAKLİYAT KARGO a. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. b. Her türlü lojistik hizmeti vermek. c. Ürün depolama İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Her türlü iç ve dış dekorasyon hizmetlerinin yapılması, ayrıca yıkım, döküm, söküm ve hafriyat işlerini yapmak c. Kanal, kanalizasyon, tıkanıklık açma gibi her türlü alt yapı hizmetleri vermek d. Her türlü mimari tasarım hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak


Geri Dön