23 / 04 / 2024

xiaomi note 10 pro indirim

xiaomi note 10 pro indirim

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone'dan Xiaomi'nin çok satan akıllı cep telefonu Xiaomi Note 10 Pro'ya indirim geldi! Peki, Vodafone'da Xiaomi Note 10 Pro fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi... A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da... Peki, Vatan Bilgisayar'da indirime giren Xiaomi Redmi Note 11 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte 10 Temmuz 2023 tarihli Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyat listesi ve özellikleri...

Hepsi Burada'dan uygun fiyata Xiaomi Redmi Note 11 pro satışa çıktı

Redmi Note 11 Pro Xiaomi'nin amiral gemisi cep telefonu Hepsi Burada'da satışa sunuldu. Bir çok teknolojik özelliği ile dünya pazarında hatrı sayılır bir kullanıcıya sahip olan Xiaomi Note 11 pro'nun fiyat listesi ve özelliklerini haberimizden okuyabilirsiniz

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Hepsi Burada fiyat performan ürünü Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu uygun fiyata satışa çıkardı

Hepsi Burada, Fiyat performans cihazı olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun 256 GB versiyonunu Web sitesinde satışa çıkardı. İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatı ve özellikleri.

 Xiaomi Redmi 10 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Xiaomi'nin amiral gemisi telefonu Redmi 10, özellikleri ve fiyatıyla tercih listesindeki ilk sıralarda yer alıyor. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi'den üzen haber! O telefon MIUI 14 alamayacak!

Xiaomi Note 10 Lite modeli, beklenen MIUI 14 güncellemesini almayacak. Xiaomi, Android 14 sürümünün yakında duyurulmasıyla birlikte mevcut cihazlara dağıtımını tamamlamak istiyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Migros'ta asıl fırtına başladı! Note 10 Pro,  Note 11 ve 11S toz bile bırakmadı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden Migros, Xiaomi'nin en son akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa sundu. Bu cihazlar, Migros web sitesi ve mağazaları aracılığıyla müşterilere sunuluyor.

Xiaomi Redmi 10 Carrefour'da çok ucuza! CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 19 kampanyayı kaçırmayın

Carrefour'un fiyat performans ürünlerine indirimleri devam ediyor. Mayıs ayına da indirimlerle giren Carrefour, Xiaomi Redmi 10'a yaptığı kampanya ile gündeme geldi. Bir çok markanın amiral gemisi ürünleri ile boy ölçüşen Xiaomi Redmi 10'un avantajlı satışını kaçırmayın

MediaMarkt'tan bayram sürprizi! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Redmi 10'da flaş indirim!

MediaMarkt, Xiaomi Redmi 10 akıllı telefonlarını internet sitesi üzerinden "Mağazadan Teslim Al" seçeneğiyle satın alan müşterilere indirim sağlıyor.

Xiaomi Redmi 10 Vatan Bilgisayar'da! Fiyatları şok etti, gören inanamadı!

Vatan Bilgisayar, Xiaomi Redmi 10 modelini satışa sundu! Fiyatları oldukça şaşırtıcı ve görünce insanın inanası gelmiyor!

Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Carrefoursa, popüler Xiaomi Redmi Note 10 Pro akıllı telefonunu indirimli bir fiyata satışa sunuyor! Stoklar tükenmeden kendi akıllı telefonunuzu Carrefoursa'dan satın almak için bu fırsatı kaçırmayın!.. İşte 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

xiaomi note 10 pro indirim Haberi

xiaomi note 10 pro indirim

Türkiye'de en çok tercih edilen telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Vodafone'un e-ticaret platformu olarak tanınan Vodafone Her şey Yanımda'da Xiaomi'nin en çok tercih edilen akıllı cep telefonlarından biri olan Xiaomi Note 10 Pro'ya inanılmaz bir indirim uygulandı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Note 10 Pro'yu Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden çevrimiçi bir biçimde satın almak.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6.67 inç büyüklüğünde AMOLED paneli ile kullancıların beğenisine sunuldu. 5000mAh batarya kapasitesi ile dikkat çeken Redmi Note 10 Pro, ayrıca 33 Watt'a hızlı şarjı destekliyor. AI dört kamera ile donatılan cihazın pek çok kamera özelliği bulunuyor. Gücünü Qualcomm Snapdragon 732G'den alan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun 8 çekirdeği bulunuyor.