29 / 03 / 2024

XPS Isı Yalıtımı Emrullah Eruslu

XPS Isı Yalıtımı Emrullah Eruslu

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği İstanbul’da son 28 yılın en fazla kar kalınlığının ölçüldüğü bu günlerde özellikle vatandaşların çok yüksek ısınma faturaları ile karşı karşıya kaldığına dikkat çekti.

Türkiye ısı yalıtım kalınlığında Avrupa Birliği’nin gerisinde kalıyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu ve dernek yönetim kurulunun katılımlarıyla gerçekleşen basın sohbet yemeğinde, Türkiye’nin yalıtım haritası, sektördeki son gelişmeler ve derneğin 2014 yılı beklentileri açıklandı....

Isı yalıtım sektörü 2019'da verimliliğe odaklandı!

Isı yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu’nın 2018 yıl değerlendirmesi ve 2019 öngörülerini paylaştı.

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özbey tarafından kuruldu. 

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle  Hakan Yılmaz İle Ufuk Akalın tarafından Kadıköy'de kuruldu.

Isı yalıtımında doğru bilinen yanlışlar!

Binaların kış aylarında daha sıcak, yaz aylarında ise daha serin kalmasının yolu, ısı geçişlerini en aza indiren ısı yalıtımından geçiyor. Peki Isı yalıtımında doğru bilinen yanlışlar neler?

Isı yalıtımı genel şartnamesi Resmi Gazete'de!

Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi ve Yapısal Yangın Güvenliği İşleri Genel Teknik Şartnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadrettin Döner tarafından kuruldu. 

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye le bugün Necdet Yılmaz ve Saim Topalar imzasıyla kuruldu.

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsa Altın, Musa Altın, Ziya Altın ortalığıyla 15 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi'nde kuruldu.

Isı yalıtımı hakkında merak edilenler!

Isı yalıtımı dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan Volkan Aktaş Yalıtım-İnşaat ve Dekorasyon, tecrübeli kadrosuyla hem sıcacık yuvalar yapıyor hem de Çankırı'nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Isı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016!

Isı yalıtımı için belediyeye müracaat edilerek projenin tasdik edilmesi gerekli oluyor. Tasdik için belediyeye belli oranlarda ücret ödemesi de yapılıyor. Peki, ısı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016 ne kadar?

Polisan Yalıtım Sistemleri 20 bin binayı mantoladı!

Türkiye’nin Dış Cephe Isı Yalıtımında güvenilir markası ‘’Polisan Yalıtım Sistemleri’’ konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding’in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi.

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

XPS Isı Yalıtımı Emrullah Eruslu Haberi

XPS Isı Yalıtımı Emrullah Eruslu

Isınma maliyetlerinin düşürülebilmesi için en azından gelecek kışa hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek, evlerdeki ısı kaybının büyük bölümünün ısı yalıtımsız binalardan kaynaklandığını ve en etkili önlemin ısı yalıtım olduğunun uyarısını bir kez daha yineledi.



XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye’de enerjinin yüzde 40’ının konutlarda kullanıldığını ve bu enerjinin yüzde 85’inin ısınma ve soğutma için harcandığını anımsattı. Özellikle dondurucu soğuklar yaşanan şu günlerde vatandaşın ısınabilmek için çok yüksek doğalgaz faturaları ile karşı karşıya geleceğini belirten Eruslu, “Isı yalıtımı standartlara uygun ürünler doğru detaylarda doğru işçiliklerle uygulandığında en az yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Isınma için harcanan aylık ortalama 200 TL’lik yakıt faturası 100 TL’ye düşüyor. İstanbul'da 100 metrekarelik bir daire için kış sezonunda yalıtımsız bir binada yıllık ortalama 1.500 TL...