25 / 04 / 2024

yahya bayraktar kimdir

yahya bayraktar kimdir

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Nisan 2016 yönetim kurulu bağımsız üye seçimi olarak belirlenen kararın özel durum açıklamasıyla yeniden gündeme getirilerek yeniden yayımlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir?

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir? Hisham Younis Yahya Qafisheh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hisham Younis Yahya Qafisheh'in biyografisi...

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Yarız, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Karan  görevinden istifa etti. Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yarız oldu.

Halk Varlık Kiralama'nın yönetim bilgileri yayınlandı!

Halk Varlık Kiralama A.Ş. yönetime ilişkin bilgileri KAP'ta yayınladı. Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Bayraktar oldu.

Halk GYO'nun başkanı yine Recep Süleyman Özdil oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Recep Süleyman Özdil seçildi. Başkan vekili ise Yahya Bayraktar oldu...

İsmail Tandoğan kimdir?

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

Hasan Durhat kimdir?

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı. Peki, Hasan Durhat kimdir?

Bayraktar Kargo Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Kargo Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Emre Büyükbayrakdar tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Bayraktar Erdem kimdir?

İzmir İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Bayraktar Erdem kimdir? Bayraktar Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bayraktar Erdem, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Erol Bayraktar kimdir?

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar kimdir? Erol Bayraktar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Bayraktar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Bayraktar...

yahya bayraktar kimdir Haberi

yahya bayraktar kimdir

Halk GYO Açıklama:



Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Yahya BAYRAKTAR, ana ortağımızın Yönetim Kurulu'na bağımsız üye olarak seçilmiş olup, Seri II No 17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ekinde yer alan Kurumsal Yönetim İlkelerince belirlenen "bağımsız üye" kriterlerini korumaktadır. Sayın Yahya BAYRAKTAR ile ilgili 01.04.2016 tarihli açıklama Kurumsal Yönetim İlkeleri 4.3.8 maddesi çerçevesinde tedbir amaçlı olarak yapılmıştır. Kamuoyunun bilgilerine...