27 / 04 / 2024

Yakup Emlak kimin

Yakup Emlak kimin

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yakup Özyürek imzasıyla kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Yousemt Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yousemt Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Yakup Tosun tarafından kuruldu.

Dark Emlak İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Emlak İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Ceyran tarafından kuruldu.

Gmb Emlak Danışmanlığı E-Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gmb Emlak Danışmanlığı E-Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Kaptan tarafından kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesiyle emlak dolandırıcılığına son!

Emlak Profesyonelleri Derneği (The Turkish Property Professionals-TTPP) Başkanı Dr. Yakup Uslu, emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi ile emlak dolandırıcılığının minimuma ineceğini, artık sadece işi emlak pazarlama olan şirketlerin emlak komisyonculuğu yapabileceklerini belirtti...

Global Balkaya Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Global Balkaya Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Evran tarafından kuruldu.

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan, Muhammet Can Evsen, Yakup Naçar ve Yücel balta ortaklığında kuruldu. 

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Basank tarafından kuruldu.

Alesta Emlak Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alesta Emlak Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Pehlivanoğlu, Hüseyin Çelik ve Yakup Yaşa ortaklığında kuruldu.

Emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder?

Kimi mal sahipleri kiradaki gayrimenkulü için vergi mükellefinin kimin olması gerektiğini sorgulayabiliyor. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder? Vergi mükellefi kimdir?

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Myk Emlak İnşaat Hırdavat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myk Emlak İnşaat Hırdavat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Byaram ve Musa Durmaz ortaklığında kuruldu. 

Myz Life Yapı Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myz Life Yapı Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeki Albayrak, Yusuf Çelik, Mehmet Erişen ve Yakup Kahreman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yakup Emlak kimin Haberi

Yakup Emlak kimin

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yakup Özyürek imzasıyla kuruldu. 


Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)


Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; B.ŞEHİR 2.KI.MH.H.KÖY HOŞ.YOLU BL.BA.EM.KO.1.ET.3.KI.2 BL/35...