28 / 03 / 2024

yalçınlat group

yalçınlat group

Yalçınlar Group, İstanbul’un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece Gölü kıyısında yepyeni ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın kapısını açtığı projesi Gölmahal’de, KDV’nin yarısını tüketiciler adına ödüyor

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Yalçınlar Group BatıMahal için tüketici anketi yaptı!

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, tüketici beklentilerinin kendileri için öncelik olduğunu, bundan dolayı yaptırdıkları araştırma ile BatıMahal'i şekillendirdiklerini söyledi.

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.

Yalçınlar Group finans modelini oluşturdu!

Doların yükselişi yapı sektöründe alternatif finansman modelleri yaratıyor. Yalçınlar Group, satışa sunduğu villalarda TL ve dolar ile satış seçenekleri dışında,"dolar düşerse dolar, artarsa TL öde" modelini yarattı.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları!

Ulaşım bilgileri kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm üzerinde inşa ediliyor. Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa!

İlk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılacağı proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde bulunuyor. Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa büyüklükleri 526 metrekare den başlıyor.

Yalçınlar Group, ikinci villa projesine başlıyor!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Fiyatları 890 bin dolardan başlayan 150 villa yer alacak.

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de büyüyecek!

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

Yalçınlar Group Batımahal projesi!

Yalçınlar Group Batımahal projesi 90 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin ilk etapta 18 ay sonra gerçekleşeceği proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

yalçınlat group Haberi

yalçınlat group

KDV’nin yarısının tüketici adına ödendiği Gölmahal’de, yüzde 30 peşinatta geri kalan kısım 36 aya kadar vade farksız ödenebilirken, yüzde 20 peşinatta ise 24 aya kadar vade farksız vade yapılıyor. Gölmahal’de ayrıca, avantajlı ödeme koşulları dışında da,  uzun vaat edede mortgage ile 120 aya kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. Mart 2013’de teslim edilecek olan Gölmahal Villaları’nda, fiyatlar villaların büyüklüklerine göre 1 milyon 295 bin dolar ile 1 milyon 495 bin dolar arasında değişiyor. 


Gölmahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Villalar, sahip oldukları büyük bahçeleri ve müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve farklı mimarileriyle de dikkat çekiyor. Türkiye’nin ödüllü mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle tasarlanan Gölmahal Villaları,...