28 / 03 / 2024

Yalçınlar Grup basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

Yalçınlar Grup basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

Yalçınlar Group, GölMahal Villaları’ndan sonra aynı bölgede BatıMahal de hayata geçti. Önümüzdeki dönemde de inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlemeye, kaliteli projeleri tüketicilerle buluşturmaya devam edecek.



Yalçınlar Group olarak Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen ve pek çok özelliğiyle Türkiye’nin gerçek anlamda ilk hibrit projesi olan GölMahal Villaları’ndan sonra aynı bölgede BatıMahal de hayata geçti.  Önümüzdeki dönemde de Yalçınlar Grup inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlemeye, kaliteli projeleri tüketicilerle buluşturmaya devam edecek. 


27 Mayıs Çarşamba günü Conrad Otel’de gerçekleştirilecek toplantıda Yalçınlar Group'un sektöre girdiği günden bugüne kadar yaptıkları, bundan sonraki yatırım ve proje hedeflerimiz, başından beri çok inandığı Büyükçekmece Bölgesi’nin mega projelerle birlikte nasıl bir gelişim göstereceği, bölge bir villa kent olacak mı, bölgedeki konut satış hızı, bölgedeki min. ve max. metrekare fiyatları,  çok tartışılan brüt ve net m2 hesaplamalarının villa projelerindeki önemi ve nasıl hesaplanması gerektiği, yatırımcılar neden Büyükçekmece’ye gelmeli, yabancı yatırımcıların bölgeye ilgisi, tüketicilerin villa projelerinden beklentilerine ilişkin yaptırılan araştırmaya ait veriler, sektörün güncel durumu ve geleceği, kurdaki hareketlilik sektörü nasıl etkilemesi  ve alınan önlemler gibi pek çok konu konuşulacak.



Geri Dön