29 / 03 / 2024

Yalın Gayrimenkul İnşaat nerede

Yalın Gayrimenkul İnşaat nerede

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Düzenli tarafından kuruldu. 

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Semiha Yücel ve Yalçın Agırbaş ortaklığında kuruldu.

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yamaç tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yalçın tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Yalın Gayrimenkul İnşaat nerede Haberi

Yalın Gayrimenkul İnşaat nerede

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Düzenli tarafından kuruldu. 

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi adres: Yenidoğan Mah.Zübeyde Hanım Cad.No.72/A Zeytinburnu