25 / 04 / 2024

Yalova Hersek Lagünü millet bahçesi

Yalova Hersek Lagünü millet bahçesi

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

Araplar Yalova’da emlak piyasasını ele geçirdi!

Yalova'da Arap turist sayısında beklenen patlaması yaşandı. Adeta Yalova'ya akın eden turistler, Termal'in yanı sıra il merkezi ve Çınarcık’ta da yoğunluk gösteriyor.

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Menekşe tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalova Bağlarbaşı'nın çehresi dönüşümle değişecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanan Yalova Belediyesi’nin Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi ile ilgili olarak yapmış olduğu kentsel dönüşüm planı hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Yalova Termal Palace'ın rezervasyonu şimdiden tamamlandı!

Yalova Termal Palace ‘ın 2200 odasının rezervasyonu şimdiden tamamlandı. 2016 yılının başında otelin pazarlaması için özellikle Avrupa, Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’da 15 ayrı satış ofisleri kuran Karaderili bu çalışmasının meyvesini toplamaya başladı.

TOKİ Yalova Armutlu Konutları'nın ihalesi 30 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yalova Armutlu'da 128 konutun yapılacağı bildirildi. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, TOKİ konutları için 30 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

Yalova'daki dönüşüm için 84 aileye kira yardımı yapılacak!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun kapsamında Yalova'da mayıs ayında 84 hak sahibine kira yardımı yapılacak. Dr.Osman Ulukaya, Mayıs ayında toplam 34 bin 519,63 TL kira yardımı yapılacağını söyledi.

İşte Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren sebep!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren "Hersek Lagünü", 113 kuş türüne ev sahipliği yapıyor.

Sinpaş GYO, Lagün Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe İlçesi, Lagün Projesi'nde yer alan ve mülkiyetinde olan gayrimenkullere ait değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Yalova Hersek Lagünü millet bahçesi Haberi

Yalova Hersek Lagünü millet bahçesi

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü çevresine Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni yapacaklarını açıkladı.

Oral konuya ilişki şu açıklamayı yaptı; 

'Hersek Lagünü çevresi, birçok projeyi içinde barındıran devasa bir kompleks olacak. Doğa ile uyumlu yapılacak birçok projenin ardından Altınova, 1 milyon 400 bin metrekare alan ile Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi’ne kavuşmuş olacak. Türkiye’de görseli en güzel bahçelerden biri olacak. İçerisinde satış noktalarımız, kafeteryamız, sucul bitkilerle ilgili özel süs havuzumuz, arge bölümümüz, laboratuvarlarımız, pazarlama yerlerimiz olmak üzere 40 dönüm üzerine kurulu tıbbi ve aromatik bitkiler bahçemiz olacak. Gölümüzün etrafında birbiriyle entegre birçok proje bulunuyor. Tıbbi ve aromatik bitkiler bahçemiz projenin başlangıcı. Kuş gözlem noktamız ve doğa eğitim merkezimiz olacak, ardından yürüyüş yollarıyla Türkiye’nin ilk engelliye uyumlu kuş gözlem noktamıza geçebileceğiz....