18 / 04 / 2024

Royal Blue Yalova'da yaşam başlıyor!

Royal Blue Yalova'da yaşam başlıyor!

UBG İnşaat tarafından Yalova Devlet Hastanesinin önünde yapımına başlanan "Royal Blue Yalova" projesinde artık son rötuşlar yapılıyor.



UBG İnşaat tarafından Yalova Devlet Hastanesinin önünde yapımına başlanan "Royal Blue Yalova" projesinde artık son rötuşlar yapılıyor.  Yalova'nın en büyük konut projesi olan 'Royal Blue Yalova' 2013 yılında temel atılarak inşasına başianmıştı. Kısa bir süre içinde 544 daire ve sosyal donatılarından oluşan proje anahtar teslim aşamasına gelindi. 30 Haziran 2016'da yaşamın başlayacağı Royal Blue Yalova'da UBG inşaat firması tarafından son düzenlemeler hayata geçiriliyor.  UBG İnşaat adına proje hakkında bilgi veren Ahmet Uysal, "Yalova'nın en büyük konut projesinde sona gelmiş olmanın mutluluğunu tüm firma olarak yaşıyoruz. Müşterilerimize yeşitlikler içinde depreme dayanıklı, güvenli ve kaliteli konutlarını 30 Haziran'da teslim ediyoruz. Sınırlı sayıda kalan konutlarımızın satışına da devam ediyoruz. Yalova'ya değer katacağını düşündüğümüz projede toplam alanın %60'ını yeşil alanlara ayırırken, kalan %40'lık alan da ise yaşam alanları ve sosyal donatıları inşa ettik. 76 metrekarelik 1+1'lerden 497 metrekarelik 5+2 tere kadar değişen dairlerimizde denizin, havuzun ve yeşilin eşsiz bütünlüğünde bir yaşama davet ediyoruz.  Burada sağlam temeller üzerine kurulu bir hayata başlayacaksınız! Royal Blue projesinde; açık ve kapalı alanlarda zengin spor olanakları, sosyal tesisler, yeraltı otoparkları, helikopter pisti gibi görünen ayrıcalıkların yanı sıra; üzennde hassasiyetle durduğumuz depreme dayanıklılık konusunda, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından onaylanmış, özel zemin etüdü ve kazık çalışmaları bulunuyor.  Yalova'da İlk ve Tek! Yalova'da ilk defa bir sitenin içinde kapalı Fitness salonu yer alıyor.  Evden uzaklaşmanıza hiç gerek kalmadan sporunuzu yapacak; Spa merkezi, sauna ve 215 metrekarelik kapalı yüzme havuzunda rahat rahat yorgunluğunuzu atacaksınız. Ayrıca çocuklara özel "Çocuk Kulübü" de her an hizmetinizde olacak.  Burada Hiç Araç Görmeyeceksiniz! Evinizin altında yer alan geniş kapalı otoparklardan asansörle direkt evinize çıktığınızı düşünün. Üstelik size, konut büyüklüğüne göre ayrılan 1-3 araçlık yer dışında, misafirleriniz de bu otoparklardan yararlanabilecek" dedi. 


Yalova Çevre 


Haber Manşet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

UBG İnşaat tarafından Yalova Devlet Hastanesinin önünde yapımına başlanan 'Royal Blue Yalova' projesinde artık son rötuşlar yapılıyor. Yalova'nın en büyük konut projesi olan 'Royal Blue Yalova' 2013 yılında temel atılarak inşasına başlanmıştı. Kısa bir süre içinde 544 daire ve sosyal donatılarından oluşan proje anahtar teslim aşamasına gelindi. 30 Haziran 2016'da yaşamın başlayacağı Royal Blue Yalova'da UBG İnşaat firması tarafından son düzenlemeler hayata geçiriliyor. 


Manşet 


Geri Dön