24 / 04 / 2024

yalova mücavir alan

yalova mücavir alan

Yalova'da yer alan Teşvikiye Belde Belediyesince Kocadere Köyü'nün Teşvikiye Belediyesi mücavir alanına alınması için hazırlanan teklif dosyası Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından inceleniyor...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova'da ticaret alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 29 Eylül'de!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 790 metrekare olarak belirtildi.

Mücavir alan nedir? Mücavir alan sınırları nasıl belirlenir? 

Mücavir alan, belediye sınırları haricinde bulunan ancak imar mevzuatı gereği belediyelerin denetim ve sorumluluğu altında olan arazi parçalarını ifade eder. Bu durumda mücavir alan nedir, mücavir alan sınırları nedir ve mücavir alan sorgulama gibi sorular önem kazanıyor.

Evde bakım parası alan kişi sigortalı olabilir mi? Evde bakım parası alanlar SGK’dan yararlanabilir mi?

Evde bakım parası alan vatandaşlar sigortalı yapılabilir mi, bu imkandan faydalanabilirler mi? İşte detaylar!

Evde bakım maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı?

Emeklilere yönelik bayram ikramiyesinin rakamının açıklanmasının ardından evde bakım maaşı alan vatandaşlar ikramiyeden faydalanıp faydalanmayacaklarını merak etmeye başladı. İşte bu sorunun yanıtı haberimizde...

Evde bakım ödemeleri hesaplara yattı mı?

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar evde bakım ödemelerinin hesaplarına yatıp yatmadıklarını merak ediyorlar. İşte evde bakım ödemeleri hakkındaki detaylar...

Evde bakım maaşı yatan iller şubat 2023! Evde bakım zamlı maaş ne zaman yatacak? 15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar bu konudaki araştırmalarını hızlandırdı. İşte 15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Zamlı evde bakım ücreti ne kadar oldu? 2023 yılı evde bakim maaşı ne kadar olacak? Ocak 2023 evde bakım maaşı ne kadar?

Asgari ücrete yapılan zamdan sonra evde bakım maaşı alan kişiler ne kadar zamlı maaş alacaklarını araştırmaya başladı. İşte 2023 evde bakım maaşı detayları!

Evde bakım maaşı şartları! Evde bakım maaşı ne kadar 2023?

Evde bakım maaşı alan kişiler ya da evde bakım maaşı başvuru yapacak vatandaşlar, yeni yılda evde bakım maaşının ne kadar olacağı sorgulanıyor. İşte bu konuya dair araştırılan detaylar!

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Evde bakım maaşına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?” soruları olmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Evde bakım maaşı ne zaman ödenecek? Aralık ayı evde bakım ücreti ne kadar?

Evde bakım maaşına dair aramalar hız kazandı. Evde bakım maaşı alan vatandaşlar, aralık ayı evde bakım maaşının ne zaman yatırılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?

Evde bakım maaşı şu sıralarda gündemde yer almaktadır. Evde bakım maaşına başvuruda bulunacak kişiler, “Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?” sorusunun da yanıtını araştırmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

yalova mücavir alan Haberi

yalova mücavir alan


2014 Yerel Seçimleri sonrasında Yalova Çınarcık İlçesine bağlı belde iken köy statüsüne geçen Kocadere Köyü, İl Özel İdaresi mücavir alanına dahil olmuştu. Teşvikiye Belde Belediyesince Kocadere Köyünün Teşvikiye Belediyesi mücavir alanına alınması için hazırlanan teklif dosyası Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne iletildi ve müdürlük tarafından...