28 / 03 / 2024

Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri

Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri

Yalova Termal Palace Otel projesi toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunan projede kral ve başkanlık daireleri de mevcut. Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Milli Emlak'tan o ilde konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova Termal ilçesindeki konut imarlı arsa da yer alıyor. 

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

Yalova Terma City hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirilen, 2 bin 200 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı termal otel Terma City açıldı...

Araplar Yalova’da emlak piyasasını ele geçirdi!

Yalova'da Arap turist sayısında beklenen patlaması yaşandı. Adeta Yalova'ya akın eden turistler, Termal'in yanı sıra il merkezi ve Çınarcık’ta da yoğunluk gösteriyor.

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Aydın'daki kaçak müteahhit Yalova'da yakalandı!

Aydın'da birçok inşaat projesine imza atan ve tamamlamadan onlarca projeyi yarım bırakıp ortadan kaybolan müteahhit Yalova'daki bir termal otelde yakalandı.

Emay Kentplus Yalova fiyatları!

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanı olarak inşa edilen Kentplus Yalova'da satışlar sürüyor. İşte, Emay Kentplus Yalova fiyatları...

Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşan Kentplus Yalova projesinde avantajlı satışlar sürüyor. Peki, Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

Kentplus Yalova fiyatlar!

383 bin 500 metrekare alanda yükselen Kentplus Yalova projesi 1001 konut, devremülk, 1000 yataklı beş yıldızlı üç termal otel ve AVM'den meydana geliyor. İşte Kentplus Yalova fiyatlar...

Kentplus Yalova telefon!

TOKİ iştiraki EPP desteği ileEmay İnşaat tarafından hayata geçirilen Kentplus Yalova Projesi, 1001 konut, devremülk, beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşuyor..

Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri Haberi

Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri

Yalova Termal Palace Otel projesinde stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunuyor. Ortadoğunun yüksek ilgisini gören proje 2 bin 200 yatak kapasitesine sahip.


Yalova Termal Palace Otel projesinde 5 bin metrekareden oluşan sağlık, spa ve kür merkezi, fizik-tedavi ve rehabilitasyon merkezi, açık-kapalı yüzme havuzları ve spor merkezleri bulunuyor. Proje 2015 yılının sonunda hizmete girecek. 


Yalova Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi ve bin metrekareden oluşan başkanlık suitide bulunuyor. 180 milyon dolar yatırım değerine sahip olan proje Yalova' da yükseliyor.


Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri!

Adres: Killi Orman Mevki 23 Pafta 3-4-854 Parsel / Termal / Yalova

Tel: 0 (216) 386-9161

Web: http://yalova.karaderiligroup.com/

Tülay...