25 / 04 / 2024

yangın konacık beldesi

yangın konacık beldesi

Bodrum Zeytinlik'te çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü ve iki katlı bir eve sıçradı. Yangın mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerinin ortaklaşa müdahalesiyle evin iç kısmına sıçramadan söndürüldü..

Bordum'un Zeytinlik bölgesinde çıkan bir yangın eve sıçradı!

Bodrum Zeytinlik'te çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü ve iki katlı bir eve sıçradı. Yangın mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerinin ortaklaşa müdahalesiyle evin iç kısmına sıçramdan söndürüldü..

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Milyonlarca kişi dolara endekslenmişken, euro ataklarla yükselişe geçerek gündemin konusu oldu. euro fırladı, euroda resmen yangın yeri, kıyıda köşede 1 euro kuru bile olanlar koşun. İşte son dakika euro kuru...

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Toroscan Ağabeyoğlu  tarafından kuruldu. 

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Edremit'te yıkımı süren iş merkezinde yangın!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıkımı devam eden iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına yol açtı.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Hatay Konacık'ın yolları yeni yüzüne kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Konacık Mahallesi, Tatarlı Mahallesi ve Işıklı Mahalle Mezarlığı yoluna kilitli parke çalışmalarını tamamladı.

Batman'da 80 yıllık yangın kulesine tadilat yapılıyor!

Batman’ın sembollerinden olan DDY Batman Gar Müdürlüğü’nün 80 yıllık yangın kulesi, nihayet tadilata alınıyor.

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Toroscan Ağabeyoğlu ve İbrahim Yılmazkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Kadıköy'de kuruldu.

Abdurrahman Kılıç: Yeni binalarda yangın riski artacak!

TÜYAK Onursal Başkanı Prof. Dr. Adurrahman Kılıç, yangın kontrollerinin itfaiye tarafından yapılması uygulamasına son verilmesini eleştirdi: “İtfaiye tulumbacılığa geri dönecek, yeni yapılarda yangın riski artacak”

Selimiye Kışlası'nda yangın iddiası yalanlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada gündeme gelen Selimiye Kışlası'nda yangın çıktığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. açıklamada, "Üsküdar'daki Selimiye Kışlası'nda yangın çıktığı yolundaki haberler asılsızdır" denildi.

yangın konacık beldesi Haberi

yangın konacık beldesi

MUĞLA (AA) - Bodrum'da zeytinlik alanda çıkan ve bir eve sıçrayan yangın, itfaiye ekipleri ve mahalle sakinleri tarafından söndürüldü.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Konacık beldesi Ergenekon Sokak'taki otluk ve tarım arazisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın emekli Bekir Kuru'ya ait iki katlı eve sıçradı. Evin balkonunu saran alevler kısa sürede büyüdü. Ev sahibi Bekir Kuru, Konacık ve Bodrum belediyesi itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Mahalledeki vatandaşların da müdahale ettiği yangın evin iç kısmına sıçramadan söndürüldü. Evin balkon kısmında maddi hasar meydana gelirken, evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. 


Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında, yaklaşık 5 dönümlük tarım alanı ve otluk alan zarar...