16 / 04 / 2024

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi adresi

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi adresi

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi, Kürşat Coşkun Ufuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Thermal devre mülk projesinden Şubat'ta 266.7 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kızılbük GYO, Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Şubat ayına ilişkin yapılan satış rakamlarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

Ege Yapı Ormanyaka satışta! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen Ormanyaka konutları satışa çıktı. 125 adet konutun yer aldığı proje de yaşam 24 ay sonra başlayacak.

Esenler'de 175 milyon TL'ye arsa ve üzerindeki yapı satılıyor! İhalesi 2 Mart'ta!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Atışalanı Mahallesinde yer alan arsa ile üzerindeki bodrum+zemin+1 normal katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

Noterde yapılan ikinci el araç satış sözleşmesi zammına sektörden tepki!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ikinci el araç satışında, noterde yapılan satış sözleşmesinin yüzde 122 zamlanması sektörde tepkilere neden oldu.

İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelik!

İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelik bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Web Tapu'dan yapılan satışlar koronavirüs salgını döneminde 4 kattan fazla arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada, koraonavirüs salgını döneminde Web Tapu üzerinden yapılan satışların 4 kattan fazla artarak 1 milyon 350 bine ulaştığını söyledi.

Satın alınan konutun tahliyesi nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir daire satın aldım. Tapu işlemi yapıldı. Satıcı içinde oturuyordu. Sözlü olarak satıcıyı defalarca uyarmama rağmen çıkmıyor. Şimdi ne yapmam lazım? Geriye doğru kira bedelini alabilir miyim?' sorusunu cevapladı.

Ege Yapı'dan 'dijital satış ofisi'!

Ege Yapı, koronavirüs salgını sürecinde çalışanların ve müşterilerinin sağlığını düşünerek satış ofislerini kapatmıştı. Hızlı, kesintisiz ve profesyonel hizmetin devam etmesi amacıyla Ege Yapı, dijital satış ofisini kurdu...

El senediyle gayrimenkul satışı yapılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'El senedi veya noterden yapılan satışın hüküm ifade etmediğini öğrendim. Bununla ilgili dava açıldığında 6 yıl önce satış yapılmışsa satışın o günkü değeri üzerinden mi yoksa bugünkü rayiç değer üzerinden mi alacak hakkı doğar?' sorusunu yanıtladı.

ABD'de yapı malzemeleri satışları yüzde 1,3 düştü!

ABD’de perakende satışlar, şubatta aylık yüzde 0,5 azaldı. Aynı dönemde yapı malzemeleri mağazalarındaki satışlar yüzde 1,3 düştü.

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi adresi Haberi

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi adresi

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi, Kürşat Coşkun Ufuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.


Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi iş konusu; 1.Taşınmazlara ilişkin satış sonrası destek hizmetlerinde bulunma müteahhit firmalara satmış oldukları taşınmazlara ilişkin olarak satış sonrası çıkabilecek her türlü sorunda yardımcı olmak, konut teslimi yapmak, taşınmazların varsa imalat sorun ve kusurlarını giderecek her türlü çalışmayı yapmak, yaptırmak. Müteahhit ile alıcı arasında ki her türlü uyuşmazlığın çözümüne yardımcı olmak bu konularda müşavirlik hizmeti yanı sıra teknik ekibi ile de çalışmalar yapmak. 2.Kiracı veya kat maliklerine site yönetimi ve servis hizmetleri, havuz, bahçe temizlik, ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma...